Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Znajomy mi ostatnio opowiadał o filmie który oglądał w TV.
Było to mniej więcej o wirtualnych światach, w których żyją nieprawdziwi ludzie (programy?). Nie są oni jednak świadomi tego, że ich świat nie jest prawdziwy. Natomiast prawdziwi ludzie robią sobie wycieczki po wirtualnych światach dla zabawy. Wcielają się w...

więcej

jaki tytuł nosi piosenka z serialu 39 i pół zaczyna się ona tak zabiore cię właśnie tam...??????

hey:) ma ktoś może filmik z 15.11.1991 jurka owsiaka kiedy to powiedzial "robta co chceta"bo bardzo mi jest potrzebny do prezentacji maturalnej , a nigdzie nie umie znalesc blagam pomozcie.

hej jakie polecacie mi filmy?? jakies komedie i bijatyki ... ?? pisacccc

jak dodać filmogafię do aktorów??? Jak mogę dodać filmografię do osoby? Gdy wciskam
zostan autorem tej strony nic takiego nie ma do dodania a gdy już coś dodam to
wtedy się to pokazuje a gdy klikam na to to wyskakuje że nie ma takiej
strony...
czekam na odpowiedź...
licze że mi pomożecie...

Szukam serialu którego głównymi bohaterami były psy (nie chodzi o psie akta). Zaczynał się kukiełkami a potem była rysowana animacja. Właściciel psa chyba rysował komiks i ta animowana część przedstawiała przygody owczarka detektywa.

Hej, nie wiem, czy to dobre miejsce na ten temat, ale mam pytanie.
Wie ktoś którego będzie w tym roku Eska Music Awards?
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam :)

Publiczna znowu dała ciała. Euro tylko w Polsacie :(
http://www.sport.pl/pilka/1,65029,5129807.html

Około 3, może 4 lat temu w wakacje, około godziny 23 leciał na TVP3 bądź TVP2 francuski serial. Opowiadał o 3(?) młodych kobietach, jedna miała dziecko, miały różne ciekawe perypetie z mężczyznami.
Czy ktoś może kojarzy coś takiego?!

użytkownik usunięty

Jak się nazywa ta piosenka z reklamy Jupi?