Według mnie jest to rok 1999 powstały w nim 4 genialne seriale i 2 średnie.
Genialne to :
- ŚWK
- Rodzina Zastępcza
- Graczykowie
- Lokatorzy
Średnie :
- Badziewiakowie
- Tygrysy Europy
odcinek 4, jaki kawałek leci na samym początku, kiedy Derek próbuje namówić Meredith na weekend za miastem jadąc razem z nią winda, winda staje, ona wychodzi odwraca się mówi coś do Dereka, pojawia się Christina i wtedy leci ten kawałek. Bardzo proszę o tytuł. Dzięki i pozdrawiam wszystkich fanów serialu.
Ludzie, pamięta ktos może jak nazywał się program podobny swoją formułą do IDOLA, takze Polsatu. Był emitowany jakieś 4-5 lat temu a jego zwycięzca otrzymał rolę w serialu SAMO ZYCIE. To był taki casting na aktora/aktorkę. Ale za nic nie moge przypomnieć sobie jego nazwy, pamięta ktoś?
Czy ktoś z Was wie jak się nazywał tytuł odcinka gdzie Monk awaryjnie musiał zagrać w teatrze (gdzie udawał śmiech). To był najśmieszniejszy odcinek jaki widziałem i chętnie bym zobaczył go jeszcze raz, albo chociaż scene z teatru (choćby na Youtube). Proszę o pomoc!
Jednym z niezwykle często puszczanym (jak dotąd) w telewizji filmem są "Szczęki", dotąd puszczane na Polsacie, TVN, wczoraj na TVP1. Przedtem wydał je Imperial Entertainment. Kolejno film czytali:
Imperial - Tomasz Knapik (moja ocena: 10)
Polsat - Jarosław Łukomski (moja ocena:1)
TVN - Jacek Brzostyński (moja...
Polska telewizja coraz częściej powraca do filmów zagranicznych z lat, których nawet nie pamięta moja babcia. W takim samym położeniu ustawiła się kinematografia, nie kontynuując produkcji polskich filmów i seriali, jak to ma miejsce na w USA z serialem 'Star Trek' lub 'Dukes of Hazzard, The' serialem który doczekał...
więcej