Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy Was też nie drażni to, w jaki sposób nasza telewizja emituje różne filmy. Ostatnio w piątek leciał "Krzyk", a w kolejnym tygodniu spodziewałem się "Krzyku 2", ale nie!!! "Krzyk 3"-po raz kolejny zresztą! Trzy części filmu i nie rozumiem, jak można emitować to tak głupio...rozumiem np. "Piątek 13", ale skoro film ma...

więcej

cześć

poszukuje starego serialu który był emitowany chyba przez RTL 7, chodziło w nim o to ze jakaś grupa przyjaciół stworzyła zespół muzyczny, chodzili jeszcze do szkoły i grywali w jakiejś szkolnej knajpie pamietam jeszcze ze jeden z głównych bohaterów nosił imię Slay (chyba tak to sie pisze) i był strasznie łasy...

więcej

No właśnie, kto wie w jakiej kolejności oglądać seriale Star Treka?
Są przecież: Następne Pokolenie, Enterprice, Stacja Kosmiczna, Voyager...

Od czego zacząć?

Na samym początku lat 90 na TVP2(chyba) leciał pewien serial. Była to baśń o dziewczynce która była uwięziona w jakimś domu(?). W piwnicy mieszkała jakaś postać która opowiadała jej magiczne opowieści. Serial był animowany
(bardzo wysoki poziom, była to animacja z użyciem lalek). Chyba był z Wielkiej Brytanii.

Ja wolę LOST'a działa bardziej na psychikę

jak sądzicie?

użytkownik usunięty

Jak wam się podobał tegoroczny Sopot Festival? Co wam się nie podobało, albo zbulwersowało?

Witam.

Poszukuje tytułu serialu, który kilka lat temu emitowany był przez TVP1 lub TVP2 w sobote w godzinach okołopołudniowych. Serial opowiadał o rodzinie, która nie pamiętam w jaki sposób trafiła do świata baśni. Był to serial familijny, pamietam jeszcze komiczną postać wilka. Jeśli ktoś mógłby mi pomóc to bardzo...

więcej

Nawet porownania nie ma Kryminalni pobijaja wszystkich na glowy!W-11 tez moze byc ale wszystko jest takie debilne!