Witam.
Poszukuje tytułu serialu, który kilka lat temu emitowany był przez TVP1 lub TVP2 w sobote w godzinach okołopołudniowych. Serial opowiadał o rodzinie, która nie pamiętam w jaki sposób trafiła do świata baśni. Był to serial familijny, pamietam jeszcze komiczną postać wilka. Jeśli ktoś mógłby mi pomóc to bardzo...
Nawet porownania nie ma Kryminalni pobijaja wszystkich na glowy!W-11 tez moze byc ale wszystko jest takie debilne!
Kto dzisiaj oglądał ten widział ten wałek. Ostatni raz oglądałem ten teleturniej. Normalnie chory kraj, same przekręty.
Gilmore girls...uwielbiam ten serial.To w jaki sposob jest podany humor...i jak wiele mozna wziac dla siebie.
Serial nie tylko dla nastolatek.Jakis czas temu skonczylam ogladac ostatni 7 sezon i juz mi brakuje tych kobietek:)i tego miasteczka Stars Hollow...;niedoceniona gra aktorska Seana Gunn gral jako Kirk-swietny...
http://www.filmweb.pl/o40967/Jerry+Haleva
aktor co w całej karierze tylko Saddamów Husajnów gra.nieźle XD XD XD
Witam. Poszukuję wykonawcy i tytuł piosenki z reklamy heyah, chodzi o reklamę z esemesami za 0 zł. Proszę o pomoc.
wlasnie staram sie przypomniec sobie serial animowany (chyba rozgrywal sie w realiach sredeniowiecznych(dziwnie mi sie kojarzy z Robin Hoodem, w kazdym razie na pewno nie we wspolczenosci bo latali z mieczami i takimi tam), ktory ogladalam w dziecinstwie - musial leciec jakos w 1991-6 -pamietam tylko jedna z koncowych...
więcej
Kiedyś pamiętam oglądałem 2 seriale - raczej sporadycznie, ale utkwiły mi w pamięci. Niestety w ogóle nie mogę sobie przypomnieć ich tytułów.
Pierwszy z nich to chyba łatwy do odgadnięcia, sensacyjny - o strażakach, o strażakach w usa. Nie pamiętam tytułu, ale to było coś jak "zawód strażak" czy cuś takiego. Dosyć...