Mydło i powidło: czy to Gomułka, czy to Gierek, czy Jaruzelski, i tak, co kilka minut przebitka na cytat ze Stalina... Tak, jakby cały PRL był stalinowskim totalitaryzmem. Brakowało mi zniuansowania opisu i interpretacji. Mocne wrażenie, ale moim zdaniem, jednak fałszujące obraz ówczesnej rzeczywistości.
Władza...
Dokument poświęcony legendarnej agencji fotograficznej założonej przed laty przez Capę, Cartiera-Bressona, Seymoura..
Nie wiem, jak prezentuje się sam film, ale zjawisko arcyciekawe i godne uwagi.
Pomocy!!!Szukam nazwy filmu w ktorym spalono matke na lozku (byla bardzo otyla)bo dom byl zagrozony zawaleniem.Milala kilkoro dzieci(chyba, przynajmniej 2)jeden byl niepełnosprawny film kiedys byl chyba nadawany w sylwestra ale to dawno dawno.....Prosze o udzielenie pomocy....
Czy ktos mógłby mi pomóc w zidentyfikowaniu piosenki wykorzystanej w ostatniej reklamie bielizny H&M??? Pani wystepuje w bieliźnie na brązowo -beżowym tle(jakieś płótno, materiał czy coś w tym sytlu). piosenka ma słowa something beautiful ever - chyba tak to idzie....
Jest taka reklama teraz w telewizji. Może ktoś zna tytuł. Przeszukałem cały net i dupa. Więc zwracam sie do Was Łby.
czy w tym serialu jakies androidy czy cos takiego mieli na szyi pepki czy jakies z namia?? i czy tu ci komandosi byli w kontynerach takich przeworzeni?? z gory dzieki
Jutro wyniki głosowania, tymczasem tu wszystko jest jasne: http://www.bigbrother.reality-tv.pl/index.php?id=70