jaki tytuł nosi piosenka z reklamy orange
chodzi o ta świąteczna co kilkoro ludzi tworzy chojanke:-D
Szukam osób, które są podobnego zdania co ja, że ostatnio nadawany w TVN serial "Bez skazy", jest jednym z najlepszych, nadawanych seriali telewizyjnych. Kto się zgadza (lub nie), niech się wpisze!!! Czekam!!!
No i stało się, przyszło nam doczekać tych tragicznych czasów, gdy na ekranach naszych telewizorów nie pokaże się Kevin. Smutne to ale prawdziwe, powiedziałbym wręcz traumatyczne doznanie... Bo przecież Kevin od zawsze był obecny w naszych domach podczas Świąt Wigilijnych, a teraz? Film, który stanowi jakoby trzynastą...
więcej
Witam.
Jestem tu od jakiegoś czasu i dopiero wczoraj wpadłem na to, że mogę Was zapytać o tytuł serialu. Kilka lat temu na jednym z kanałów TVP1, TVP2, Polsat (nie wiem, na którym) leciał serial, który mnie wbił w fotel. Nie oglądałem wielu odnicków, w zasadzie było to od przypadku do przypadku, nie widziałem też...
czy nie uważaciem, że to ciekawy materiał na powstanie serialu??
Dajmy na to, że opowiadał by przygody Jamesa jeszcze zanim stał się agentem 007. Bo CR mało tego jest. Wyglądało by to może mw jak Tajemnice Smallvile, że Bond jako młody wykonuje swoje misje, tylko byłby troche starszy niż bohater Smallville.
Co...
Obaj prowadzą dlugo teleturnieje chyba dobre ponad 10 lat, Sznuk jeden z dziesięciu a Strasburger familiadę.
Chciałem zapytać was z ciekawości kogo bardziej lubicie?
Sznuka czy Strasburgera?
Ja bardziej lubię Sznuka chociaż Strasburger też jest spoko ale na kogoś trzeba bylo się zdecydować? A wy?
Planuję na święta kupić sobie jeden z sezonów tego serialu. Nigdy jeszcze nie ogladałem "24" ale wiele dobrego słyszałem na jego temat. Który z sezonów najlepiej kupić? Który jest najbardziej emocjonujący i wciągający i nie na tyle powiązany z innymi bym mógł się połapać w całej historii? Czy wydania DVD mają dodatki...
więcej
Temat z serii 359213, no ale... Idą święta, długie wieczory, a ja nie ma co oglądać. Lost, Dexter, 24, Heroes, Prison Break, Monk, Six Feet Under, Cold Case, Californication, Without A Trace, zaliczone.
Ma być ekszyn, ale w miarę inteligentnie, bez gównianych dialogów i scen( Heroes), bez dłużyzn(6s 24). Aby nie było...
Postanowiłem założyć ten temat by każdy kto nie może już znieść tvn-owskiej papki mógł tutaj dowoli opluć tą stacje. Nie jestem nerwowy rzadko unoszę się emocjami, ale już nie wytrzymuje. Parę dni temu wróciłem po ciężkim dniu do domu. Kierowany naiwną nadzieją na znalezienie interesującego programu włączyłem tv....