Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam piosenki z reklamy tylko nie pamiętam jakiej.. :P Ale ten Facet spiewa Coś takiego: This is chyba story of my life a ref to coś takiego Vedzie po polsku :D xD : "Piksyn to you, pikszyn to me... cos tam" Bardzo prosze o kontakt :P xD

"Jeżeli..."

użytkownik usunięty

Dziś o 21.10 na 'Ale Kino' "If..." Lindsay'a Anderson'a. Film, który ukształtował w jakiś sposób moją młodość "chmurną i durną" i anarchistyczne podejście do szczęsnego życia. Warty do obejrzenia dla początkujących młodych gniewnych. I dla młodego Malcolma Mcdowell'a, którego rolę spokojnie można postawić obok roli...

W niedzielę finał... a zostało ich aż troje :):)
Jak dla mnie najfajniej tańczy Rafał ... :):):)

Pamiętam z dzieciństwa kilka seriali animowanych, które puszczano w paśmie Dobranocki. Niestety nie pamiętam ich tytułów i chciałbym, by ktoś, kto je pamięta je podał.

1. Serial o chłopcu, który został pomniejszony do wielkości kciuka i potem podróżował siedząc na bocianie a także na kaczce. Mógł rozmawiać ze...

czy nie wie ktoś może kto śpiewa tą piosenkę po polsku ze świątecznej reklamy coca- coli.. tam jest tekst "..poczuj magię tych świąt.." jeśli ktoś wie to proszę, niech napisze.. ;d ;)

Pamięta ktos może taki serial, w którym bohaterowie przenosili sie w różne wymiary, w których spotykali także samych siebie. Wiem ze był chyba jakis profesor, jacyś bracia bodajże... Oni mieli okreslony czas na zrobienie czegoś w tych innych wymiarach i potem otwierał sie im portal... W jednym odcinku byli w takim...

Hej, pytanie może nieco dziwne, ale zastanawia mnie co tak naprawdę znaczy sezon (seria)?

Interesuje mnie Wasze zdanie na temat samego pojęcia sezonu, bo nigdzie takowego nie znalazłem. Na żadnym forum, w żadnej publikacji, nawet w Wikipedii nic nie ma.
Tak piszemy i mówimy w mowie potocznej o sezonie pierwszym,...

więcej

To miejsce przeznaczone dla wszystkich tych, którzy pragną Podyskutować na temat telewizji, czyli prezentowanych przez nią filmów, programów, reality shows itp. W obecnych czasach, kiedy tyle zamieszania wywołują emisje programów "Big Brother", Czy "Amazonki" wierzymy, że takie forum jest potrzebne i na pewno stanie...

więcej

Proszę, dawajcie swoje typy filmowe, jakie zostaną wyemitowane w tegoroczne święta Bożego Narodzenia.
Tradycyjnie zostanie wyemitowany "Kevin sam w domu" i "Kevin sam w Nowym Jorku", z czego się zawsze cieszę, bo ja te dwa filmy w świątecznej ramówce muszę mieć.
Może powiecie, że przesadzam, więc czekam na Wasze...

był wysyp dobrych filmów,naprawde dobrych.
Osaczony-B.Wilis w trochę innej Szklanej Pułapce
Tombstone rewewelacyjny western w gwiazdorskiej obsadzie
Kalifornia,poczatek drogi aktorskiej na szczyt- Pitta
No i słynny Trainspotting.....

Zapewne oglądaliście je poraz któryś jak to kinomaniacy ,ale jakie mieliście po...

więcej