Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

wiecie jak nazywa sie ta piosenka z reklamy orange tej nowej, co ludzie na ulicy usypują ten obraz pomaranczowo czarno biały??

Czy ktos to ostatnio ogladal ? Na animal planet ? Chcialbym wiedziec czy Simba przezyl ? Moze ktos wie

Już w tym tygodniu w TV do obejrzenia jeden z najbardziej niedocenionych filmów lat 90.

http://www.filmweb.pl/Boogie+Nights+1997+o+filmie,Film,id=19

Jakis czas temu na tvn7 lub tvn, leciał film o amerykańskim polcjancie który miał psa pitbulla, i zamieszkał w lonynie,chociaz pochodził ze usa mial tez fajna współlokatorke, która była jednoczesnie włascicielka jego mieszkania,jego partnerem był jakis blondyn a przełożonego grał ciemnoskory aktor,cała akcja działa sie...

więcej

LOST - Sezon 3 na DVD w Polsce już w ... listopadzie !!!
Ogromnie jestem zaskoczony takim impetem z jakim Imperial spieszy się z wydawaniem serialu LOST , no bo we wrześniu mieliśmy premierę sezonu 2 wraz z dodatkami (tu też mnie zaskoczyli !) a patrzę dziś w zapowiedzi wydawnicze i ... a sami zobaczcie ! Bo jeszcze...

więcej

Szukam piosenki z reklamy nivea happy time. Ta reklama leciała jakiś czas tamu ale nigdzie nie mogłam znaleźć tytułu piosenki. Jeśli któś ją ma to prosze o pomoc...:)

Czarodziejka z Księżyca powinna wejść do stacji polskich jako anima anie jako film!!!Owiele lepsza jest kreskówka niż film, a nie jest to samo!Pamietam tą bajke była naprawde świetna!Chociaż jestem nastolatką i tak nadal będę ją oglądała ponieważ jest to moja bajka z dzieciństwa i nigdy jej nie zapomne.I żeby była...

Wie ktoś jak nazywała się kreskówka która kiedyś leciała na rtl7 opwiadała mutancie polcjancie na którego mówiono Dragon. pamiętam że w 2 serii zmieniono designy i kreskówka była mroczniejsza.

co z repertuarem tv na przyszły tydzień na filmwebie? zawsze był dostepny od piątku, mamy sobotę po południu a tam pusto
chce wiedzieć co ciekawego w przyszłym tyg

Bajka opowiadała o zwierzętach, które potrafiły zmieniać się w roboty albo odwrotnie ;] Był goryl (chyba był dowódcą), szczur (chyba nazywał się "Szczurex";), tygrys i kilku innych. Bajka leciała ok.6 lat temu, chyba na Polsacie. Jeśli kojarzycie taką bajkę, pomóżcie! Będę wdzięczna! :D

Pozdrawiam:***