Co lepsze Magda M czy 13 Posterunek...ja wolę 13 posterunek...ale nie wiem jak wy...hehe...przynajmniej 13 p. jest śmieszny, a Magda M smutne...to bardziej dla smutasów...a ja jestem optymistycznym człowiekiem, a wy jak uważacie...? co lepsze?
Nasza A.B.C.-Alicja Bachleda-Curuś- była w Cannes 2007 ;] Mam proźbe, czy ma ktoś foto jej na czerwonym dywanie ;] albo moze wie ktoś gdzie moge takowe znaleźć ;p??
pzdr
Władze ABC postanowiły o nakręceniu kolejnego sezonu "Zagubionych" mimo tego że zanotowano spadek ogladalności , decyzję tą zatwierdzono ponieważ
Zagubieni wciąż cieszą się dużą popularnością.
Info z wp.pl
Tak tylko śmiać się czy płakać bo serial zamiast odejść z honorem podobno coraz bardziej zaczyna...
Kiedy chcę założyć temat na swoim blogu wyskakuje mi komunikat:
HTTP ERROR: 500
Request processing failed; nested exception is java.lang.NullPointerException
RequestURI=/blog/entry/new
Co z tym zrobić?
Dzięki z góry za pomoc:)
Szukam kopii tego filmu. Reżyser Robert Parrish. Produkcja 1969. Tytuł oryginalny "Journey to the Far Side of the Sun". Pomocy !!
Dopiero debiutuję na tej stronce, a już coś mi kurczę mówi, że zaraz podpadnę (przynajmniej sporej części tu obecnych) wypowiadając swoje zdanie...heh:/
Od jakiegoś czasu zastanawia mnie i odrobinę przeraża fakt, iż zdecydowana większość otaczających mnie bliższych lub dalszych osób maniakalnie (!) ogląda mnożące...