Już dziś o 20:30 "Osiem i pół" Felliniego , taki średni (jak dla mnie) mastersztyk ale w czwartek o 9.05 absolutny mega film : "Szkalne serce" W.Herzoga o godzinie 9.05 .Polecam !!!
Czy ktos pamieta taki odcinek (chyba) Kaczych Opowiesci (ale moze to jakas inna bajka), w ktorym jeden ze sluzacych zostaje wyrzucony z pracy i te trzy male kaczory odprowadzaja go na przystanek, a tam porywa ich ufo do pracy...??? I na tym spodkiem leci mnostwo innych osob z roznych planet i wszystkie sa wiezione i...
więcejZnakomity film akcji , dosyć słaba adaptacja gry komputerowej , ze znakomitą muzyką i sdosyć ciekawą choreografią walk już dziś o 23:40 na TVN.Polecam! w szczególności dla muzyki (niesmiertlenej) i walk.
Dzisiaj 95 odcinek Grzesznicy. Niestety ten wspaniały serial się kończy. Zapraszam wszystkich fanów tego serialu do dyskusji.
mam na myśli głównie "Chirirdzy", "Kryminalne zagadki Las Vegas".
zamiast dbać o wysoką oglądalność o normalnych porach.
Mam prośbę jak się skończyli wczoraj "Chirurdzy"??????
Hej... mam prośbe... jesli ktos wie jaka była piosenka w dzisiejszym odcinku ktorą Monita spiewała w tym studiu nagrań i ktora leciała na koncu to czy ktoś mogłby podać tytuł bo jest swietna a ja nie moge znaleźć :( Bardzo bym prosiła :P Z gory dzieki jak ktoś odpisze ;););) PzDr :*:*:*
Robert Kubica na 3 miejscu po wyścigu we Włoszech na Torze Monza... Wyścig zakończył się zwycięstwem Michaela Schumachera (Ferrari). Na drugiej pozycji znalazł się Kimi Raikkonen (McLaren). Gratulacje dla Polaka... Miejmy nadzieje, że właśnie dzięki takim osobą jak Robert Kubica i Adam Małysz za 5-10 lat w skokach i...
więcej
Witam:)
nie wiem czy ktos to będzie pamiętał ale jakis czas temu, stosunkowo niedawno, na TVN 7 leciał dośc nowy serial, w ktorym głównymi bohaterkami były takie 4 panienki które razem pracowały w jakimś biurze chyba.
Jedna, jestem w 99% pewna, miala na imię Lola i była taką latynoską pięknością z glosem o...