Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

93 razy (sumując wszystkie części) z tego kilka razy wersje rezyserskie:>

CZY KTOKOLEIRK WIE , WIDZIAL , SLYSZAL
GDZIE I KIEDY NA JAKIM KANALE ZACZNIE SIE EMISJA 3-CIEJ SESJI LOST'OW??????????????????????? ??

kiedys byl serail omaszynie przenoszacej umysl do piatego wymiaru,corka wynalazcy tego urzadzenia urzywala go do rozwiazywanie problemow. jej matka
urzyla wczesnie urzadzenaia do przenoszenia swiadomosci do 7 wymiaru i tam zostala corka chcial jej pomoc wiec oboje tam weszli ale tym razem corka tam utknela a matka...

więcej

We wtorek 3 marca o 00:00 na TVP2.Polecam naprawdę gorąco za równo tym co nie widzieli jak i tym co mieli okazję obejrzeć!

Chciałbym wyrazić swój wielki żal i smutek po tym jak "akademia" przez lata traktowała Martina. Ten oscar był wg mnie jak policzek dla Scorsese. Widzieliście jego reakcje? Jak rozłożył rece? Dla mnie był to wymowny gest przez który chciał pwoedzieć: "No dobra panowie dzieki za tego oscara, ale dlaczego dopiero teraz?"...

więcej

mam takie pytanko, może ktoś będzie pamiętał. Kiedyś w telewizji leciał serial o człowieku, który był bogaty, ale w dziecinstwie musiał mieszkać w kartonie ja jakieś zwierzę i pozniej juz jako dorosly jest bogaty, a mimo to nadal sypia w kartonie w sekretnym pomieszczeniu swojego biura, kojarzy moze ktoś ten serial ?...

więcej

Dokumentalna komedia prosto z Macedonii (jej seanse odbyły się tylko w kilku kinach w Polsce (!)) na szczęście dla posiadaczy HBO trafiła do tv: http://ksiega.rekordow.szutki.filmweb.pl/

HBO:

Sobota 03.03 godz. 22:00
Środa 07.03 godz. 21:35
Czwartek 15.03 godz. 03:05

HBO2:

Wtorek 06.03 godz....

25.02.07 NA TVN7 GODZ. 20:00. Długo czekałem na ten film:) polecam

no wiec jak kazde z Was odpowie na pytanie w teacie? :) Piszcie, czy myslicie, ze tvnsiedem pusci inne serie tego serialu, ktory aktor przypadl wam najbardziej do gustu, jakie seria se wam szczegolnie blisie :DD no i...pozdrawiam!

Niedźwiadek!

użytkownik usunięty

O 12.00 na polsacie "Niedźwiadek" Annaud'a!