Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Co o tym myslicie?, to jest tylko serialowa wersja ŚK , podobna sprawa ze Sfora, Sfora była spoko nawet , a czy to wypali?

Ptrzebyje Sprawdzic ile osub lubi Kryminalni A ile nie wiec odpowiedz na muj temat
tak\nie
Ajesli nigdy nie oglondales Zapraszam 20:45 albo 23:45(BEZ CENZURY)
Pozdrawiam Maksi95
XxX
Ineed to chec how many peaple like Kryminalnie and how many don't,so then Rite back on my Blog
Yes\no
Or If you never wach...

Witam. Był kiedyś taki serial przygodowy na tvp1, rozgrywający się w XVIII-wiecznej Ameryce przed rewolucją. Akcja miała miejsce w forcie zajmowanym przez angielskie wojska oraz w przylegającym do fortu miasteczku, a głównym bohaterem był długowłosy Indianin wyglądający jak Lorenzo Lamas lol.
Ktoś może mnie...

LOST kontra PRISON BREAK!!! Czy my już z skądś tego nie znamy??? No tak, rzeczywiście - fani jednego serialu gnoją fanów drugiego serialu! Ostatnio zaczęło pojawiać się na forach coraz więcej wpisów (jeśli nie nazwać tego zwyczajną wojną na słowa) traktujących o obydwóch serialach. Dochodzi tu do pogróżek, wyzwisk,...

Szukam pewnego anglojezycznego serialu dla dzieci emitowanego latach 90-tych na tvp 1 (lecz glowy nie dam ze byla to ta stacja). Chodzi mi po glowie jego tytul "spełnione marzenia" czy tez "spelnione zyczenia" lecz pozostaje w niepewnosci poniewaz google nie zwracaja zadnych sensownych rezultatow. Jeden taki szczegol...

więcej

słuchajcie kiedys na fox kids był taki serial......o trójce dzieci co mieli moc nadludzką i jednym niebieskim kolesiu o imieniu flaber...wiecie może jaki jest tytuł tego serialu? strasznie mnie to dreczy:P

Jonh Locke- Adam Ferency
Shanon- Aleksandra woźniak
Kate- Andżelika Piechowiak http://www.filmweb.pl/And%BFelika%2BPiechowiak%2Bfilmografia,Person,id=195303 [www.filmweb.pl/And%BFel...]
Hugo- Gnatowski (boczek)
Claire- Olga Borys
Sawyer- Michał Milovic
Boon- Borys Szyc

A tu link z porównaniem...

W niedziele zostanie wyemitowany film z 2001 roku Czas apokalipsy Powrot. Mam pytanie dlaczego nigdzie nie moge uzyskac informacji na temat tego filmu. Ani tu, ani na IMDB. W programie Tv napisano ze jest to film FF Coppoli ale on nie ma w dorobku tego filmu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam szczerze mówiąc zakładam ten wątek bo nie wiem czy już coś zemną nie tak ale lubie oglądać seriale dobre seriale lecz gdy włanczam Polski telewizor i obojętnie jaka stacja emituje serial to łzy cisną mi się w oczy boże Czy kraj 40 milionowy potrafi tylko tworzyć seriale typu M jak miłość Na wspólnej czy takie na...

więcej