Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

25.02.07 NA TVN7 GODZ. 20:00. Długo czekałem na ten film:) polecam

no wiec jak kazde z Was odpowie na pytanie w teacie? :) Piszcie, czy myslicie, ze tvnsiedem pusci inne serie tego serialu, ktory aktor przypadl wam najbardziej do gustu, jakie seria se wam szczegolnie blisie :DD no i...pozdrawiam!

Niedźwiadek!

użytkownik usunięty

O 12.00 na polsacie "Niedźwiadek" Annaud'a!

Naprawdę zaczynam się zastanawiać, czy tylko w Stanach można zrobić błyskotliwą i zabawną reklamę:) seria o mac'u i pc mnie zauroczyła :) Nie wie ktoś może kto odgrywa role mac'a?:>

Twoje propozycje filmowe, napisz swoje ulubione!!!

Zardoz!

użytkownik usunięty

Dziś na TV4 o 23.10 "Zardoz" Boorman'a. Jeżeli ktoś nie widział, to niech zaopatrzy się w pestki słonecznika i napój niegazowany i niech zasiądzie. Warto. To Boorman miał pierwszy kręcić "Władcę Pierścieni". Nie wyszło i efektem tego właśnie jest "Zardoz". Nietypowa rola Connery'ego i nietypowy film jak na sf (tak go...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Ludzie!!!!!!! oglądał ktoś 8 odcinek lostów z 3 serii, wymiata!!!, no teraz to normalnie tak zamotali, że już nie wiadomo o co chodzi. Ja przed chwilą obejrzałem i tak mi zrył czachę, że nie bede się odzywał do niedzieli, dopóki szoki mi nie minie, trochę przesadziłem?? nieeee:)

wszystko na ten temat!!! piszcie co lubicie w tym filmi a czego nie, wszystko o nim!!!

Tzn kilka pytań;)...
Jestem wielką fanką tego filmu...Zaraz pewnie odezwą się głosy, że skoro zadaje takie banalne pytania to nie jestem fanką tylko jakąś pseudo fanką...Ale cóż.
Tak więc powracając do sprawy... Moja koleżanka zdobyła od znajomego płyty z tym filmem. Na tych płytach znajduje się cały pierwszy...