znakomity serial , w 2 dni ogladnolem caly 1 sezon polecam kazdemu kto nie ogladal jeszcze, najbardziej wciagajacy i ciekawy serial jaki ogladalem:)
Siemka mam na imie sandra i baedzo podoba mi sie film zycie na fali!!!! lecz niestety juz go nie poszczaja na antenie tvn-u. jest mi bardzo z tego powodu smutno!!!!!!! mam nadzieje ze jeszcze to sie zmieni!!!! buziaki pozdrawiam:*:*:*:*:*:*:*:*:*
co sadzicie o pierwszych 13-stu odcinkach jak mam nadzieje ze i wam przypadl do gustu ten seria-lik producenci zapewniaja ze gdzies w polowie marca tego roku rusza nastepne czesci tej histori kto niewidzial tego serialu to polecam warto zobaczyc
Jesteś moim życiem to jest serliar
Ci co nie oglądają to się nie znają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zpraszam fanów filmów na moją stronką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POZDRO!!!!!!!!!!!
kiedys leciało na TVN chyba w wakacje i po drugiej serii skonczyli emisje.. czy gdzies to emituja od początku albo trzecią serię ?
Słyszałam, że od wiosny na TVN ma być wemitowany 3 sezon "Życia na fali".
Rzadko siedzę na kompie i wiem, że może jestem troszku zacofana w tych wiadomościach, ale proszę napiszcie czy to prawda....:)
Z dóry dzięki :)
typujcie serial tv, ktory waszym zdaniem jest najbardziej beznadziejny, jaki udalo wam sie obejrzec - pole do popisu jest naprawde spore;)moj typ to "lokatorzy"
Dla wszystkich wielbicieli talentu takich osobowości tv-ych, jak Matthew Perry, Bradley Whitford, Steven Weber i oczywiscie twórców "WEST WING". Polecam 'S60', to jeden z mądrzejszych i zabawniejszych seriali amerykanskich emitowanych obecnie na antenie NBC.Obejrzyjcie, nie pożałujecie.
Mam nadzieję że spore grono miłośników seriali z kręgu fantastyki pamięta serial "Invasion" emitowany w Stanach przed dwoma laty w ABC. Serial ten jak dotąd nie doczekał się emisji w polskiej telewizji choć moim zdaniem w pełni na to zasługiwał. Wreszcie po długim oczekiwaniu polscy telewidzowie będą mogli obejrzeć go...
więcej