Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

1szy odc. 8 serii. :((

Żeby nowe kupili i w TVN puścili.

Tutaj wpisujcie wszystko na temat drugiej serii tego serialu :)

Prison Break czy odniesie sukces w polskiej TV? pomijajac beznadziejny pl tytul "skazany na smierc" no i przerwy na reklamy.

O Barwach Grzechu?Fajnie,gdyby zrobili jego sequel!

czy ktoś zna piosenke z reklamy hools'a? =)

Poszujuę tytułu dokumentu
Witam.
Nie moglem znalesc tego duzego topicu z poszukiwanymi filmami wiec załozyłem nowy temat.
Otóz poszukuje dokumnetu kiedys (2000-2001?) wyemitowanego w TVP1 (chyba?) w cyklu "Czas na dokument". Nie jestem pewien, ale to chyba było w cyklu na dokument. Wiem natomiast, ze to było o 20.10...

więcej

Koniecznie potrzebuję znać dobry !EUROPEJSKI! film, najlepiej dość znany, by można go było łatwo dostać. Najlepiej gdyby był to jakiś dramat. Z góry za wszystkie podpowiedzi dziękuję :D

mam ogromną prośbę, szukam tytułu bądź namiaru na fantastyczny dokument wyemitowany przez TVP niestety już jakiś czas temu, o życiu w PANAMIE (narkotyki, prostytucja, śmierć na ulicy, muzyka-regge-rap) przedstawiał prawdziwe życie i zmagania się prostych ludzi w walce o byt, którzy dla pieniędzy lub przynależności do...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Super disco-polo

użytkownik usunięty

Mam prośbę, kto mi pomoże znaleźć piosenkę z reklamy biedronki jak ser rozmawia z cytryną?? Proszę, to jest super piosenka ;)