Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Skazany na śmierć (ang. Prison Break) ? serial telewizyjny emitowany przez amerykańską telewizję Fox. Pierwotnie planowano 13 odcinków pierwszego sezonu, lecz w związku z sukcesem serialu zdecydowano się zwiększyć ich liczbę do 22. Od 21 sierpnia 2006 emitowane są odcinki drugiej serii. Jak na razie nie ma...

Niech będzie to temat w którym pisać będziecie co polecacie lub co zamierzacie obejrzeć w danym dniu w telewizji. Ja uważam, że rzadko można coś ciekawego wypatrzeć a jak już to późno w nocy. Piszcie o wszystkim (od filmów zaczynając na programach publicystycznych kończąc)

Ja dziś zamierzam obejrzeć na Polsacie o...

więcej

Oryginalny tytuł to LE MIEL ET LES ABEILLES wyszło tego równo 200 odcinków i leciało na TF1 u nas puscili niecałe 100 . Super serial.

Co sądzicie o tym serialu??? To na tyle.

Właśnie przeczytałam na http://www.dodatkidogazet.pl/ [www.dodatkidogazet.pl/] (od razu się przyznaję, że na żywo w kiosku jeszcze tego nie widziałam), że można kupić wspomnianą gazetę z pierwszym (jednym!) odcinkiem za 9.90
Lubię i często kupuję filmy dodawane do gazet, ale żeby sprzedawać po jednym odcinku za dychę...

więcej

Dlaczego w "filmy w TV" zniknął repertuar filmowy w TCM ?

Oglądacie? Co o nim sądzicie, co według Was jest najlepsze w tym serialu? Jaki jest Wasz ulubiony bohater? A jeżeli nie jesteście fanami "Zagubionych" to czemu? Co Wam w nim nie pasuje i co powinno się pojawić, żeby był bardziej interesujący?

______
Sokolica

Poszukuje tytulu pisenki Arasha; w teledysku spiewa wraz z 3 kobietkami:) Taka fajna piosenka, tancza i spiewaja:) One ubrane sa troche bo arabsku. Takie szaty troche przezroczyste; jedna to blondynka, brunetka i chyba ruda... tancerki i piosenkarki!! Prosze o pomoc!!!!!Z gory wielkie dzieki:)
Pozdrawiam:)
Jagaa:)

niech ten for bedzie pzeznaczony dla fanów tego serialu. ale zapraszam równiez pzeciwników. mozemy porównywac tez "lost", "skazany na śmierć" oraz "the 4400". moim zdaniem 3 najbardziej oblegane pozycje w publicznych mediach!!!!

leci w kazdą niedzielę wieczorem na tvn4. kurde zapomniałem:(