Witam. Był kiedyś taki serial przygodowy na tvp1, rozgrywający się w XVIII-wiecznej Ameryce przed rewolucją. Akcja miała miejsce w forcie zajmowanym przez angielskie wojska oraz w przylegającym do fortu miasteczku, a głównym bohaterem był długowłosy Indianin wyglądający jak Lorenzo Lamas lol.
Ktoś może mnie...
LOST kontra PRISON BREAK!!! Czy my już z skądś tego nie znamy??? No tak, rzeczywiście - fani jednego serialu gnoją fanów drugiego serialu! Ostatnio zaczęło pojawiać się na forach coraz więcej wpisów (jeśli nie nazwać tego zwyczajną wojną na słowa) traktujących o obydwóch serialach. Dochodzi tu do pogróżek, wyzwisk,...
Szukam pewnego anglojezycznego serialu dla dzieci emitowanego latach 90-tych na tvp 1 (lecz glowy nie dam ze byla to ta stacja). Chodzi mi po glowie jego tytul "spełnione marzenia" czy tez "spelnione zyczenia" lecz pozostaje w niepewnosci poniewaz google nie zwracaja zadnych sensownych rezultatow. Jeden taki szczegol...
więcejsłuchajcie kiedys na fox kids był taki serial......o trójce dzieci co mieli moc nadludzką i jednym niebieskim kolesiu o imieniu flaber...wiecie może jaki jest tytuł tego serialu? strasznie mnie to dreczy:P
Jonh Locke- Adam Ferency
Shanon- Aleksandra woźniak
Kate- Andżelika Piechowiak http://www.filmweb.pl/And%BFelika%2BPiechowiak%2Bfilmografia,Person,id=195303 [www.filmweb.pl/And%BFel...]
Hugo- Gnatowski (boczek)
Claire- Olga Borys
Sawyer- Michał Milovic
Boon- Borys Szyc
A tu link z porównaniem...
W niedziele zostanie wyemitowany film z 2001 roku Czas apokalipsy Powrot. Mam pytanie dlaczego nigdzie nie moge uzyskac informacji na temat tego filmu. Ani tu, ani na IMDB. W programie Tv napisano ze jest to film FF Coppoli ale on nie ma w dorobku tego filmu.
Witam szczerze mówiąc zakładam ten wątek bo nie wiem czy już coś zemną nie tak ale lubie oglądać seriale dobre seriale lecz gdy włanczam Polski telewizor i obojętnie jaka stacja emituje serial to łzy cisną mi się w oczy boże Czy kraj 40 milionowy potrafi tylko tworzyć seriale typu M jak miłość Na wspólnej czy takie na...
więcej