Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam.

Mam pytanie. Od kiedy będzie dostępny na stronach filmweb-u program TV dla kanału HBO Comedy?

Kawał dobrego kina o całkiem przyzwoitej porze. Polecam fanom westernu i nie tylko.

Taaak! Będzie Bruce! Szklana pułapka 2, Szósty zmysł, Niezniszczalny... Aaaaach! Ogladajmy!

Włatcy móch

użytkownik usunięty

Fenomen tej animacji polega na tym, że zdobyła rzesze fanów spośród ludzi nie czujących raczej klimatu innych tego typu produkcji jak "South Park". Ja osobiście uwielbiam ten serial, mam nadzieję, że wy też. A oto wszystkie postacie rozpoczynając od moich ulubionych:

1. Pani Frau - archetyp nauczycielki
2. Czesio...

więcej

.TVN w końcu zamiast po raz kolejny dawać TREMINATORA wyświetli film Clinata Eastwooda RZEKA TAJEMNIC z 2003 roku

*ogólny zarys fabuły:
"Jimmy Markum (Sean Penn), Dave Boyle (Tim Robbins) i Sean Devine (Kevin Bacon) pochodzą z robotniczych rodzin. Znają i przyjaźnią się od dziecka, kiedy to razem wychowywali się w...

więcej

To jedna z moich ulubionych komedii: świetny scenariusz (kłania się "Opowieść wigilijna" Dickensa), znakomite aktorstwo, wyborne dialogi... Do zabawy i do refleksji też.
Wszystkim, którzy nie widzieli - gorąco polecam. Kto widział... cóż, ponoć dobrego nigdy za wiele...;)

Szukam informacji o telewizji w Polsce. A dokładniej:
ile procent ludzi ma tv, ile kablówkę i satelite, ile procent ma dvd albo video i średni czas oglądania tv na dzień. Z góry dzięki!

Czy znacie jakis film, ktory był w tym roku wydany?????? Piszcie jestem tym bardzo zainteresowana!!!!!!!!!!!!!!!!
BUZIAKI:*:*:*:*:*:*:*

Ostatnio włączyli mi nowy kanał na kablówe a mianowicie wspomniany wyżej wspomniany Comedy Central, nareszcie można w Polsce obejżeć Saturday Night Live, może wybór seriali mógłby być większy ale i tak jest ok są i stare Cosby show i nowsze Sex in the city.
Co wy sądzicie na temat nowego programu??

Chodzi mi o pewnien serial - jakis brazylijski lub wenezuelski tasiemiec - który lecieł moze jakies 6 lat temu w naszej tv, opowiadał o losach matki i córki. Obie były w ciąży, ale córka urodziła martwe dziecko, wiec matka bez jej wiedzy podmieniła jej dziecko ze swoim.
Może ktoś pamieta? W tytule było chyba słowo...

więcej