Gdybym miał kasę i możliwość zainwestowania w kanał telewizyjny to na pewno nie byłoby w nim miejsca na telenowele, pełno zaś seriali i filmów. Wieczorami jakieś hity ze świata (nie tylko z Ameryki) rano coś lekkiego na dobry początek dnia i emisja całą dobę z rekalmami tylko między programami.
Bez publicystyki i...
W poniedziałek, 1 stycznia 2007 o godzinie 8:30, TVP 2 wyemituje anime ?Spirited Away? w reżyserii Hayao Miyazakiego.
Heh oglądać raczej i tak nie będę bo mam na DVD :P
Czy wiecie jaka to piosenka? Reklama byla emitowana jakies 8-10 lat temu. Nie pamietam dokladnie tresci tej reklamy ale byla tam jakas niebianska plaza, blekitne morze, a w piosence byl jakis fragment bodajże po francusku. Czasami piosenka ta leci w radio ale nigdy nie udalo mi sie odnotowac tytulu. Jesli ktos zna...
No więc jest to stary serial amerykański...w głównej roli było tam dwóch nastolatków, jeden kujon...ten kujon zwracał się do nich Panie luis (chyba się tka pisze) i panie randalf ale głowy nie dam. Był tam też taki duży koleś który się wyrzywał na innych..wszytko działo się w jakiejś średniej szkole...w jedenym odcinku...
więcejwczoraj (29.12.06) późno wieczorem leciał film na polsacie. Opowiadał on o pewnej pani która wprowadziła sie do mieszkania i sasiad pod nią wyciął jej dziurę w podłodze i wrzucał przez nią myszy itd. i kiedy ona odwiedziła jego dom na suficie maił rozrysowany cały plan jej mieszkania itd. czy ktoś zna tytuł?
Czuję się tu taka zagubiona, bo wszyscy w kółko gadają o serialach, a ja żadnego nie lubię... Mojego "Miasteczka South Park" nie ogląda się cały czas, nie obmyśla się intryg, co będzie dalej ani nie szuka się gazet zatytułowanych "Co będzie za 100 odcinków"... Jakoś mnie nie ciągnie do tego, żeby oglądać jakis serial...
więcejto byl serial o grupce ludzi, ktorzy przenosili sie przez wir czasowy do innego swiata a raczej do swiata podobnego do swojego jednak w innej czasoprzestrzeni. jakis koles to wymyslil. mieli iles tam czasu na otwarcie dziory skok w nia bo inczej by zostali w tym danym swiecie na zawsze. lecial kiedys na RTL 7. byl...
kiedys ogladalem taki film, nie pamietam czy bylo to w odcinach czy jeden film ale chyba w odcinkach, najprawdopodobniej ogladalem to na niemcu (rtl,pro7,sat1), mniewiecej kolo 1997 roku....
wiem tylko ze byla to zajefajna komedia, o prehistorycznych czasach, jakis trzech kolesi sie bilo o gruba babe, ktora byla dla...