Dziś w Tv o godzinie 22.00 w stacji Polsat będzie można zobaczyc serial "Gotowe na wszystko". Będą to nowe czy stare odcinki (puszczane od samego początku, od pierwszego sezonu)??
Swojego czasu na RTL7 emitowali serial, opowiadający o perypetiach najmłodszego członka rodziny. Akcja toczy sie w latach 60-70. nasz bohater najmłodszy członek rodziny ma spore poliki czarne włosy zaczesane na bok, jego starszy brat jest natomiast bardziej przystojny i lepiej zbudowany, również ma czarne włosy. Matka...
więcejCo jest z tym serialem - będzie wogóle w tv? Był zapowiadany na wiosnę, ale podobno jakieś problemy się pojawiły parę miesięcy temu i od paru miesięcy jest cisza...
Jaki film leciał w tvp1 zamiast skoków w Zakopanem. Szczerze mówiąc trochę się spóźniłem na transmisje i tym większe było moje zaskoczenie jak zobaczyłem, że leci jakiś film. Pomyślałem, że będzie słaby, ale nie miałem co robić i obejrzałem do końca i bardzo mi się podobał. Chciałbym mu wystawić ocenę, ale niestety nie...
więcejKiedy spotkałem się po raz pierwszy z tytułowym filmem, bazowałem jedynie na Matrix-e, trylogii Władcy Pierścienia i jeszcze innych filmach łączących świat realny z jakimś gatunkiem fantastyki. W momencie gdy , miałem tą przyjemność, bo nie wątpliwie jest to pewnego rodzaju "rozkosz", obejrzenia Final Fantasy VII,...
Już jutro o godzinie 8.15 (?) co tydzień jeden odcinek kultowego serialu dla dzieic i młodzioeży ale i dorosłych , jakie macie z nim wspomnienia ?
czemu jest tak mało zdjęć z planu "kryminalnych"? co chwilę są jakieś z "niani" i innych serialów a o "kryminalnych" cicho
Ogromna szkoda, że to JEST jednak reality - show, [ http://imdb.com/title/tt0426738/ ] i na Filmwebie nie może się znaleźć ;(
Ale z początku myślałem, że jest to płytki serialik dla obscenicznych i rozhisteryzowanych osób marzących zostać takimi osobami jak Paris Hilton i zupełnie bez fabuły z poplątanymi szczegółami...
Opowiadał on o policjancie z królewskiej konnej w Kanadzie którego przeniesono bodajże do Nowego Yorku.Pamiętam że wspaniale się bawiłem oglądając go.
Własne edycje MTV Movie Awards mają Meksyk i Ameryka Łacińska, więc czemu i nie Polska? ;D Wyobrażacie sobie... te liczne nominacje dla filmów Zatorskiego, nagrody dla Kożuchowskiej i Zakościelnego za jakąkolwiek rolę w jakimkolwiek filmie :D Nie wspominając już o tym, że stworzono by specjalnie szereg kategorii dla...
więcej