Juz niedlugo premiera 3 sezonu na AXN, a nie wszyscy go obejrza;( Podpisz sie i pomoz im zreakizowac marzenie: http://www.presja.org/index.php?action=show&idp=48
Ja mam takich znajomych.. i, szczerze mówiac, czasem im zazdroszczę. Dlaczego? bo sam nie potrafilbym się zdobyc na wystawienie pudla za drzwi. A tv to (truizm) "guma do żucia dla oczu" i diablo przebiegly zlodziej czasu. Szkoda, ze nie mozna go (czasu) magazynować, jak to robili z pomoca kosmitów mieszkańcy Wielkiego...
więcejgeneralna idea byla taka, ze perypetie glownego bohatera (glownie natury sercowej) byly przeplatane analogicznymi wstawkami ze starych, czarno-bialych filmow. jesli cokolwiek wam swita, bede wdzieczna za info!
co myślicie o lost czekam na koncepcje co do rozwikłania zagadki kim są tamci i jaki mają cel powiem że widziałem już 6 odcinków III serii czekam na pomysly
Genialna brytyjska parodia, kontrowersyjny serial komediowy ktory na nikim nie pozostawia sucej nitki. Kto widzial, kto lubi? Ja lubie :)
"Eliza z Rivombrozy"- oglądaliście ten film. Był super. jęśli znacie adresy stron z tego serialu to podajcie mi pod tą notką, to super film. akcja dzieje się w XVII lub XVIII w. bohaterką jest biedne Eliza i jej pan hrabia Fabrizio Ristori
można przesłać gotowy scenariusz na film , albo na serial ??? Czy ktoś ma z tym może coś więcej wspólnego/albo miał ??? Czy ktoś może mi coś zasugerować ??? Z góry dziękuję !!!
Elo, wie ktoś może kiedy zostaną ogłoszone nominacje, kiedy odbędzie się uroczystość rozdania oscarów i na jakim kanale będzie ich transmisja? pozdro!
proszę o pomoc w poszukiwaniach scenariusza po włosku do włoskiego filmu, Fellini lub Benigni, przekopałam już wszystkie przeze mnie znane ścieżki bez skutku.... jakieś linki, adresy, telefony, cokolwiek..
proszę
Beata