Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

WITAm chodzi mi o bohatera \KUTLASA\ pamietacie moze go?? ogladalem go bardzo dawno temu!! ale SUPER BAJKA SUPER FILM!!! I tu jest pytanie do WAS drodzy FILMłebowcy:))JAK NAZYWALA SIE TA BAJKA ,FILM ANIMOWANY z tym ze bohaterem:))

Sądzę, że dla wielbicieli seriali rodzaju "Buffy the Vampire Slayer" (oryg. tytuł przytoczyłem z pamięci więc wybaczcie jeśli się pomyliłem ;P) jest to smakowity kąsek CHOCIAŻ MIMO TEGO, że JEST to - podobnie jak "Buffy" - tzw. "teen supernatural thriller" (nie wiem, czy jest jakiś zgrabny odpowiednik tego...

Niestety, ale nie pamiętam tytułu. O ile dobrze kojarzę, był kiedyś emitowany w TVP. Opowiadał o dwójce przybyszów z księżyca, którzy odwiedzają pewną rodzinę. Tylko dziewczyna mieszkająca w tym domu wiedziała kim są i w jakim celu przybyli. Okazuje się, że na księżycu żyją ludzie, tylko się ukrywają. W kierunku Ziemi...

więcej

z kim będzie Kate w trzecim sezonie LOST ? propozycje..

Mam pytanie. Czy ktoś wie jaki nosi tytuł serial, który będzie emitowany po "Cenie marzeń"?

No moi drodzy panowie, skoro panie wybierają "najbosszego" pana aktora, to my wybierzmy najpiękniejszą aktorkę :) Zapraszam do obstawiania soich typów!

Reklama

użytkownik usunięty

Czy wiecie, jak nazywa się ten aktor, który występuje w reklamie Prince Polo? Chodzi mi o reklamę ze światem przyszłości i światem przeszłości...

Witam! :) Szukam tytyuł? piosenki z reklamy CARLO ROSSI Fabryka Trzciny.
Będe bardzo wdzięczny za każde info na temat tej piosenki :)

Jesli ktos wie kiedy zaczyna sie "Tajemnica twierdzy szyfrow" to niech da znac!!:)) i na jakim kanale oczywiscie..;]

jesli uważacie że tak albo nie to zapraszam do siebie !!