Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

A więc w serialu jest dziewczyna która stykając ze sobą dwa wzkazujące palce zatrzymywała czas a gdy kogoś dotkneła to on "odżywał" i już nie był zatrzymany a stykając ze sobą dwie dłonie czas dalej płyną w normalnym tępie. serial ten swego czasu (jakieś 12lat temu) leciał na tvp2 wie ktoś może jaki tytuł miał ten...

Przyuwazylem ostatnio ciekawy fenomen. Telewizja TVN wynalazla zupelnie nowe oblicze tego popularnego programu. Za granica gwiazdy sa zapraszane do programu owego wspanialego. U nas poszlo to o krok dalej. Taniec z Gwiazdami w Polsce kreuje nowe gwiazdy, zapraszajac praktycznie nieznana gromadke serialowcow i lansujac...

więcej

Uwielbiam ten serial, ale wkurzaja mnie odcinki powtórkowe, czyli te streszczające pobyt na wyspie i wspomnienia. Jestem ciekawa skąd Sawyer wiedział gdzie ukryta jest broń, co kręci Ana-Lucia i co sie dzieje z Michaelem...

potrzebuje pilnie nazwiska slawnych wroclawskich aktorow ;( bardzo pilne

Kto mi moze pomoc w nastepujacych kwestiach:
-gdzie moge znalezc informacje o serialu NRD pod tytulem,,niebezpieczny front,,ktory byl nadawany u nas w latach 80
-skad moge sciagnac czolowke serialu ,,Bergerac,,Hendersonowie klinika w schwarzwaldzie i capital city?
pozdrawiam

Napisz co teraz oglądasz w telewizji!
Serial, film, koncert?

CZEKAM NA CIEKAWE RECENZJE,ja wlasnie obejrzalam to poXchyba13 nigdy mi sie nie znudzi,zalewa mnie fala tesknoty jakas niewyjasniona i tesknota do takich facetow niewinnych z wiara od dziecinstwa w jedna pasje,dajacych sie zdobywac przez kobiety...ale na jak krotko?bo za chwile okaza sie ze pasja najwazniejsza w...

więcej

Gdzie i czy wogóle można kupić wszystkie serie razem??
Bo w sklepach tylko pojedyncze serie i to niekiedy jeszcze podzielone.
Patrzyłem też w ciekawostkach ktos napisal ze nakrecili 85 odcinkow, a w sklepie internetowym patrzyłem na wszystkie 7 serii i sumowałem odcinki to wyszło 70.

Przez wakacje oglądałam ten serial i bardzo mi się podobał;) Może ktoś z Was też go widział? Co o nim myślicie? Wg mnie b.fajny i muzyka też spoko;)

Taki sobie talk show stracił on z czasem na świeżości moim zdaniem nie potrzebnie w nim tyle polityki jakbym chciał się pośmiać z polityków to bym sobie obejżał obrady sejmu