Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktoś tutaj ogląda może 'Ostry Dyżur'? Podzielcie się swoimi opiniami i wrażeniami;)
Ja osobiście uwielbiam ten serial. Niestety nie mogę oglądać go codziennie (wtorek i środa mam angielski a w poniedzialek co drugi tydzień spotkania do bieżmowania). Co się działo w odcinkach emitowanych 9 i 10 października ?

Przy której reklamie dosłownie odrzuca Was od TV? Której nienawidzicie, która jest denna, beznadziejna?

Witam , co sądzicie o nowym programie Kuby Wojewowdzkiego tym razem w TVN ?
Ja sam jestem wielbicielem jego programu ale chcialbym posluchac tez opini innych :)

Było pytanie o największego fajtłapę seriali, więc ja zapytam, który/a serialowy/a aktor/ka jest waszym marzeniem, ideałem?
Osobiście uważam, że przyjemnie pomarzyć o Przemku Cypriańskim, przystojnym i bardzo męskim młodym mężczyźnie. Dojrzały, a równie przystojny i męski jest także Nicolas Cage czy Sean Connery...

Witam!
Kochani może wy pomożecie mi odgadnąc tytuł serialu, który był grany już jakiś c zas temu. To była grupka osób, która rozwiązywała sprawy kryminalne, ochraniał jakieś sławy w filmie i rzec z działa się na plażach najczęsciej. Był tam taki aktor, który znał sztuki walki.
Błagam o pomoc.
Buziaczki

Witam czy zna ktos moze tytuł filmu leciał jakis czas temu w telewizji opowiada o chłopaku który uwielbia grac w piłke nozna znajduje niby magiczne buty i gra coraz lepiej w koncu trafia na stadion manchester city i tam wygrywa ze swoja druzyna jakis tam puchar i w koncu gra dla owego klubu.

Jaki serial telewizyjny uważacie za najciekawszy i godny uwagi. Jest ich bardzo dużo ale konkretnie, może macie swój ulubiony serial? Krótki komentarz.

Ja typuje Ryśka z Klanu - macie jakieś inne propozycje?
( przenigdy nie chciałabym mieć takiego męża)

"Allo, Allo!", "Co ludzie powiedzą". Był też ekstra serial na BBC Prime "The Vicar of Dibley". No i mam jakoś sentyment do "Szpitala na Peryferiach" ale nie do tego po dwudziestu latach. To już odgrzewana potrawa.

w trzeciej edycji Tańca z gwiazdami był odcinek z piosenkami Beatlesów. czy ktoś mi moze pomóc? a mianowicie, jak nazywa się piosenka do której tańczyła Joanna Jabłczyńska?? i ta do której tańczyła Ola Kwaśniewska... z góry dzięki:)