Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Przyuwazylem ostatnio ciekawy fenomen. Telewizja TVN wynalazla zupelnie nowe oblicze tego popularnego programu. Za granica gwiazdy sa zapraszane do programu owego wspanialego. U nas poszlo to o krok dalej. Taniec z Gwiazdami w Polsce kreuje nowe gwiazdy, zapraszajac praktycznie nieznana gromadke serialowcow i lansujac...

więcej

Uwielbiam ten serial, ale wkurzaja mnie odcinki powtórkowe, czyli te streszczające pobyt na wyspie i wspomnienia. Jestem ciekawa skąd Sawyer wiedział gdzie ukryta jest broń, co kręci Ana-Lucia i co sie dzieje z Michaelem...

potrzebuje pilnie nazwiska slawnych wroclawskich aktorow ;( bardzo pilne

Kto mi moze pomoc w nastepujacych kwestiach:
-gdzie moge znalezc informacje o serialu NRD pod tytulem,,niebezpieczny front,,ktory byl nadawany u nas w latach 80
-skad moge sciagnac czolowke serialu ,,Bergerac,,Hendersonowie klinika w schwarzwaldzie i capital city?
pozdrawiam

Napisz co teraz oglądasz w telewizji!
Serial, film, koncert?

CZEKAM NA CIEKAWE RECENZJE,ja wlasnie obejrzalam to poXchyba13 nigdy mi sie nie znudzi,zalewa mnie fala tesknoty jakas niewyjasniona i tesknota do takich facetow niewinnych z wiara od dziecinstwa w jedna pasje,dajacych sie zdobywac przez kobiety...ale na jak krotko?bo za chwile okaza sie ze pasja najwazniejsza w...

więcej

Gdzie i czy wogóle można kupić wszystkie serie razem??
Bo w sklepach tylko pojedyncze serie i to niekiedy jeszcze podzielone.
Patrzyłem też w ciekawostkach ktos napisal ze nakrecili 85 odcinkow, a w sklepie internetowym patrzyłem na wszystkie 7 serii i sumowałem odcinki to wyszło 70.

Przez wakacje oglądałam ten serial i bardzo mi się podobał;) Może ktoś z Was też go widział? Co o nim myślicie? Wg mnie b.fajny i muzyka też spoko;)

Taki sobie talk show stracił on z czasem na świeżości moim zdaniem nie potrzebnie w nim tyle polityki jakbym chciał się pośmiać z polityków to bym sobie obejżał obrady sejmu

Czy ktoś tutaj ogląda może 'Ostry Dyżur'? Podzielcie się swoimi opiniami i wrażeniami;)
Ja osobiście uwielbiam ten serial. Niestety nie mogę oglądać go codziennie (wtorek i środa mam angielski a w poniedzialek co drugi tydzień spotkania do bieżmowania). Co się działo w odcinkach emitowanych 9 i 10 października ?