Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

ogladalem kiedys taki film co gosc sie zalozyl czy cos takiego ze wytrzyma bez sexu przez 30 dni ;]
glownie o tym byl caly film
moze ktos powiedziec jak ten film sie nazywal

Gdzie moge zdobyc "serce z węgla" i "ballade o lekkim zabarwieniu erotycznym", strasznie mi na tych serialach zalezy. ????????????

Zdaje się, że w USA pojawił się cały serial na DVD. Czy ktoś słyszał coś na temat wydania go w Polsce? Ja bym była bardzo zainteresowana...

Co sądzicie o nowym pomyśle PO? Czyż nie jest to obraźliwe dla PiSu?:)

leciał kiedyś, niedawno na Polsacie taki serial o takich trzech lokatorkach... taka komedia, że razem mieszkały i miały jakieś tam przygody... jedna z tych babek występuje w reklamie cyfrówki.... ktoś wie co to za serial??? wiem, że opisałam go mało, ale może ktos wie???

Czy ktoś może wie, czy c.d. "Smallville" na TVN ruszy już od listopada?? Bo byłby to NAJWYŻSZY czas...

Nie wiecie jakie są tytuły tych seriali?
Jeden był kiedyś emitowany w soboty i w niedziele do południa na TVP1. Opowiadał o rodzeństwie, które jeździło z matką -piosenkarką, w takiej przyczepie na trasy koncertowe i w każdym odcinku zajmowali się jakimś zjawiskiem nadprzyrodzonym.
Drugi leciał kiedyś na RTL7. Był o...

więcej

chodzi mi o piosenke z kosmicznego meczu kiedy stadion czy boisko - ogolenie ta hala sportowa byla przykrywana takimi wielkimi pladnekami. Lataly tam smiglowce i byla policja. Wtedy wlasnie leciala ta piosenka...cos jak techno czy cos takiego...

może ktoś zna jakiś link, skąd można ściągnąć gotowe labelki do nadruku na płytach zrobione w Acoustica label-maker lub CD label-print? Mogą być w
jpeg, bitmapie -obojętne. Miałem sporą kolekcję swoich ale 'pobawiłem się' part.magikiem i wszystko mi z twardziela przepadło...

No to doczekaliśmy się kolejnej projekcji tego serialu na TVP2. To jest chyba jeden z niewielu seriali, który nigdy mi się nie znudzi i który można oglądać w kółko. Założę się, że za 50 lat będzie tak samo lubiany i popularny jak dziś. Czy są wśród Filmwebowiczów miłośnicy tego serialu ? Może byśmy porozmawiali o tym...

więcej