Szkoda, że przegapiłam pierwszy odcinek tego serialu, klasyki produkcji czechoslowackiej, polecam gorąco i dla dzieci i dla dorosłych. Mam pytanie czy jest mozliwośc kupna tych odcinkow na jakimkolwiek nośniku, pewnie na dvd nie ma? Prosze o kontakt na gg6945403.
Witam, chcialem sie poradzic, jakie sa jeszcze dobre seriale, od roku 2005. Jestem fanem Prison Breaka!! Posaidam rowniesz wszystkie sezony 24 godziny, LOST, Sleeper Cell. Pojawilo sie kilka nowych, ktorych jeszcze nie widzialem: Vanished, Jericho, Dexter, Ryanaway. Jakie jeszcze polecacie, zebym sobie ogladnął :)
Był to Serial dla dzieci i młodzieży, leciał jakieś 6,7 lat temu na TVP1 ok.godz.13:00 po bajkach Disneya. (Zawsze nadawali wtedy jakiś film lub serial:)).
To było o grupie dzecaków z jednej szkoły, którzy mieli różne przygody. Spotykali się często po szkole w takiej pizzeri, w której napoje podawame były w wielkich...
Hej!Poszukuję filmów o podobnej temtyce Jak 60-Sekund,Za Szybcy Za wściekli.Szukam także podobnych do Hotelu w kurorcie (Private Resort).Może ktoś coś ciekawego polecić?Pozdrawiam!1
Czy nie wiecie gdzie można dostać muzykę do tego serialu? Niezły był by z niego soundtrack. Jak znacie źródło ... pomóżcie!
Cześć szukam najnowszej piosenki z Kinder bueno ? Wiem że to wykonuje Amanda Lear i znam tytuł ale teraz w telewizji jest jej przeróbka w reklamie Kinder Bueno.Jesli macie jakies namiary to prosze o kntakt geodetka8@wp.pl
hej szukam serialu nadawanego dawno temu (znaczy parę lat) przez NBC tuż po show Jay Leno (?) ...serial pojawił się na krótko w polskiej telewizji ale nie cieszył się zbytnią popularnością...pamiętam że główną bohaterką była pani psycholohg pracująca dla FBI i seryjny morderca bawiący się z nią w kotka i myszkę..serial...
więcejTelewizja TV 4 od najbliższej środy(4 października) rozpoczyna emisję "Latającego Cyrku Monthy Pythona".Serial będzie emitowany o 22!