Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy nie wiecie gdzie można dostać muzykę do tego serialu? Niezły był by z niego soundtrack. Jak znacie źródło ... pomóżcie!

Cześć szukam najnowszej piosenki z Kinder bueno ? Wiem że to wykonuje Amanda Lear i znam tytuł ale teraz w telewizji jest jej przeróbka w reklamie Kinder Bueno.Jesli macie jakies namiary to prosze o kntakt geodetka8@wp.pl

hej szukam serialu nadawanego dawno temu (znaczy parę lat) przez NBC tuż po show Jay Leno (?) ...serial pojawił się na krótko w polskiej telewizji ale nie cieszył się zbytnią popularnością...pamiętam że główną bohaterką była pani psycholohg pracująca dla FBI i seryjny morderca bawiący się z nią w kotka i myszkę..serial...

więcej

Telewizja TV 4 od najbliższej środy(4 października) rozpoczyna emisję "Latającego Cyrku Monthy Pythona".Serial będzie emitowany o 22!

Dawniej gdy użytkownik był zalogowany na swojej stronie w zakładce UUBIONE mógł kliknąć na W TELEWIZJI i nie musiał szukac w progr. telew. ulubionych filmów lub filmów z ulub.aktorem.
Jak dla mnie było to bardzo przydatne i wielce ubolewam, że to wycofano :((( Czy nie dałoby sie tego przywrócić???

ogladalem kiedys taki film co gosc sie zalozyl czy cos takiego ze wytrzyma bez sexu przez 30 dni ;]
glownie o tym byl caly film
moze ktos powiedziec jak ten film sie nazywal

Gdzie moge zdobyc "serce z węgla" i "ballade o lekkim zabarwieniu erotycznym", strasznie mi na tych serialach zalezy. ????????????

Zdaje się, że w USA pojawił się cały serial na DVD. Czy ktoś słyszał coś na temat wydania go w Polsce? Ja bym była bardzo zainteresowana...

Co sądzicie o nowym pomyśle PO? Czyż nie jest to obraźliwe dla PiSu?:)

leciał kiedyś, niedawno na Polsacie taki serial o takich trzech lokatorkach... taka komedia, że razem mieszkały i miały jakieś tam przygody... jedna z tych babek występuje w reklamie cyfrówki.... ktoś wie co to za serial??? wiem, że opisałam go mało, ale może ktos wie???