W ramach klasyki - zmarł dziś Stefan Witas - gwiazda polskiego, powjennego kina. Miał 98 lat. Dawna epoka przechodzi do przeszłości...
Czy ostatni odcinek II sezonu był o tym, że Michael wypełnił swoje zadanie i spotkał się z synem i razem odpłynęli na łodzi?
To było dość dawno, ale nie mam zielonego pojęcia ile było odcinków, a ostatni oglądałem właśnie o tym.
I o dziwo się zdziwiłem, bo wypuścili Harley'a...
A co oznacza ten posąg (czy...
Nie to żebym czerpał jakąś przyjemność z tego, jak lektor rzuci mięchem w telewizji, ale z racji rzadkości tego oto zjawiska, stało się ono dla mnie ciekawe.
Wpisujcie filmy, które puszczono w TV i nie wycięto wszystkich bluzgów (nie mówię oczywiście o filmach polskich).
Ja pamiętam tyle: Pulp Fiction, Fight...
Szukam tytułu serialu i nazwiska głównego bohatera pewnego amerykańskiego tasiemnca. Przypuszczam, że z końca lat 70./początku 80. Był to serial o jakimś superczłowieku, facecie z kosmosu chyba, a może jakimś eksperymencie naukowym/wojskowym?.. Wiem, że niewiele Wam to mówi - ale tylko tyle pamiętam z mojego mrocznego...
więcejDawno temu,moze ok.10 lat temu w telewizji puścili serial dla młodzieży. Na pewno nie był polski,może australijski??Pamiętam z niego tylko tyle,ze jakieś dzieci odkryły,ze pod dnem jeziora mieszkają stwory z innej planety,bezkształtne,galaretow ate.A "sufit" tego pomieszczenia tez był zrobiony z jakiejś galaretowatej...
więcejKto oglada ten serial??Jest supcio jak sadzicie??Chyba jeden z najlepszych sriali w tv!Monk nie rozbraja hehe
pare miechow temu lecial filmik na tvp1. opowiadal o grupie przyjaciol, ktiorzsy chca zablysnac na rynku muzycznym. wsrod nich jest takze pocztkujacy fotograf, ktory w wyniku wypadku zostaje sparalizowany i traci sens zycia. jest takze mlody chlopaczek, ktory wchodzi w swiat narkotykow i zostaje zastrzelony. nazwa...