Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

...kiedy i czy wogule puszczą Gotowe na wszystko ??

Dużo czytałam na temat jakie osoby mają wystapić w tym programie ale za każdym razem wypisywali kogoś innego. Może ktoś ma dokładniejsze wiadomości na ten temat?

Jak nazywała sie bajka o pluszowym misiu co zatrzymywał czas i wraz z chłopcem walczyli z "szatanem", który miał jeden róg zniszczony. Serial leciał na "kopniętej Polonii"(Polonia1). Z góry za odpowiedz dziękuję :)

wie ktos moze jak nazywa sie tytul piosenki i jej wykonawca z filmu "narodziny miłości" ? film ten leciał na polsacie w środe (02.07.2006).chodzi mi o tą piosenke co byla w reklamie filmu oraz w scenie jak głowna bohaterka kochała sie z takim facetem.BARDZO PROSZE O POMOC!!!! z góry thx;):*

Czy Przemysław Gintrowski także wykonuje piosenke w "Zmiennikach" czy tylko ją napisał. Nie zdążyłam dzisiaj popatrzeć na czołówke a tutaj nie mogę znaleźć. Czekam na opowiedź.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Mam pytanie:Czy ktoś oglądał serial "Na krawędzi Prawdy"? Leciał w poniedziałki o 20.10 w tvp2( w poniedziałek 28.08 był ostatni odcinek)Czy ktoś mógłby mi w skrócie streścić jak się skończył ostani odcinek- bo przegapiłam zakończenie :0 byłabym wdzieczna

1. Wakacje dobiegają już końca, szkoła tuż tuż:(. Niektórzy gdzieś wyjechali, inni przez wakacje pozostali w domach(do nich należę i ja). Kiedy jest pogoda idzie się gdzieś na spacer, ale jeżeli jest deszczowo to siedzimy w domu i włączamy telewizor oczekując, że poleci coś ciekawego. A tu ZONK. Po prostu krew...

Czy zna ktoś tytuł pewnego serialu co leciał kiedyś na RTL7.
Serial był chyba o szeryfie, który tak do końca nie był chyba człowiekiem, w każdym bądź razie normalnym człowiekiem. Tak do końca nie wiem czy w tym serialu ktoś posługiwał się magią czy też nie, ale w miasteczku tym działo się wiele niezwykłych rzeczy....