Jak myślicie, co na pewno będzie w trzecim sezonie?
Jacy będą ci nowi bohaterzy serialu? (Po czyjej stronie będą?)
I najważniejsze:
Co wyjaśni III sezon? Inaczej, czy wprowadzi coś nowego...
Będę wdzięczny za każde info, linki, wywiady itp. ;)
... czy ktoś wie może, jak nazywa się piosenka z tej reklamy? (Babka pije sobie wodę i nagle robi się pełno trawy wokół niej) Bradzo proszę o odpowiedź, jeśli ktoś wie;) pozdrowionka
Te pierwsze były fajne. Śmieszne i wogule. Ale teraz to idą na siłe. Chcą powturzyc sukces tamtych reklam a niestety sie tylko ośmieszają.
Jakiś czas temu (mniej więcej 10 lat) oglądałam bardzo ciekawe anime o pewnej dziewczynie, której marzeniem było zostać pielęgniarką. I niestety nic poza tym nie pamiętam (nawet tytułu) Jeśli ktoś z Was domyśla się co to mogło być bardzo proszę o informację.
W czwartek na TVP 2 o 23:20. Gorąco polecam wszytkim miłośnikom pełnokrwistego kina. Mało znany, genialny (anty)western z Jackiem Nicholsonem i Marlonem Brando w rolach głównych. Tak chciałem tylko zareklamować...
Witam, mam problem z przypomnieniem sobie pewnego tytulu filmu mimo ze moglam zobaczyc go w tv dokladnie na ale kino juz dwa razy. Moge jedynie powiedziec o czym jest. Nawet nie znam aktorow z nazwisk. Ale film jest o pewnej kobiecie ktora pracuje w przedszkolu.On jest negocjatorem pracuje w policji ale zawsze marzyl o...
więcejW Top 100 nie znajdują się filmy które nie mają 1000 głosów i dlatego nie znajdzie się tam wielu arcydzieł, które nie miały szerokiej widowni. Ostatnim moim odkryciem jest "Das Boot". Jak wyszukiwać takie perełki? Czy jest jakiś sposób?