Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

mam ogromną prośbę - czy ktoś może przypadkowym przypadkiem nagrał 2 odcinki Horoskopu Śmierci 2 17.08.2006?

Tak można to nazwać, bo ku mojej wielkiej radości TV w tym tygodniu przypomniała sobie o jednym z najwybitniejszych twórców naszego kina autorskiego (nie mówiąc już o tym, że przede wszystkim wybitnym pisarzu).
I tak:
- 04. 08 (piątek) o 20:05 na Kino PL "Jak daleko stąd, jak blisko" (kwintesencja stylu Konwickiego,...

więcej

Nowy kanał tematyczny TVN
Po wakacjach ma ruszyć nowa stacja telewizyjna - TVN Lingua. Będzie to pierwszy w Polsce kanał tematyczny dla osób, które chcą się nauczyć języka obcego. Programy tam emitowane mają w przyjemny sposób pomóc w nauce. Jestem ciekaw ile ludzi będzie to oglądało???

Mam taki problem. Nie wiem jaki nosi tytuł piosenka, która leci podczas reklamy Nutelli. Może ktoś z Was wie jaki to utwór?? Proszę o info. Z góry wielkie DZIĘKI :)
Jagaa:)

Długo z tym pytaniem zwlekałam... że coś wreszcie samo ruszy, cierpliwie czekałam... Potem przez prawie cały dzień zostawić wiadomości na forum nie zdołałam :/ Error 500 w odpowiedzi wciąż miałam...

Z góry za informacje dziękuję... pozdrowienia serwuję ;)

A co sądzicie o tej nowej reklamie "Samych swoich" z Michałem Wiśniewskim w roli głównej?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Według Was jest: śmieszna, głupia, bez sensu..? a może jeszcze coś innego nasuwa Wam się na myśl? Czekam na odpowiedzi;)

Powiedźcie mi jaki jest tytuł tej piosenki i kto jest jej autorem, bo mi się podoba ta piosenka i chciał bym wiedzieć.