Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

"Nigella gryzie" to świetny program, a przynajmniej ja tak uważam. Lubię wiele przepisów prezentowanych w tym programie, są proste, ciekawe, a co najważniejsze - smaczne. Swietne połączenie kuchni róznych krajów sprawia, że gotowanie staje się frajdą.

Czy ktoś może wie, kiedy bedzie leciał lost drugi sezon w tvp?? I czy w ogóle bedzie leciał??

Co sie wydarzylo w środowym odcinku the OC? co zaszlo miedzy marissa i bratem ryana? oraz miedzy kirsten i carterem? bo po wczorajszym odcinku zobaczylam ze wydarzylo sie wiele ciekawych rzeczy;) musze dokladnie wszystko wiedziec;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

film dosyć stary bo leciał w tvp kolo 1996 r (malo konkretna podpowiedz, ale wiemy ze powstal przed 1996r :)), z fabuły: mąż zabił żonę, nikt go o to nie podejrzewał oprócz teściów, teściowe przyjechali do niego po tym zajściu, w tym czasie policja rozsypała u niego w całym domu jakiś biały proszek, który świecił w...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty

Mam takie pytanie - czy ktoś z was wie co ile jest premiera nowych odcinków? PB zaczęłam oglądać dopiero po zakończeniu całego I sezonu dlatego się nieorientuję. A jeszcze lepiej by było, gdyby ktoś znał stronkę na której można znaleźć daty premier wszystkich odcinków w II sezonie. Z góry dziękuję za pomoc.

mnie osobisci bardzo podobal sie ten film....i tak mi sie teraz przykro zrobilo ze dzisija byl ostatni odcinek ;( a moze wie ktos z was czy mozna ściągnąc ten serial z internetu? a może lecie na jakims innym kanale np. zagranicznym?

co ciekawego sie wydarzyło?
nie ogladalam dzisiaj i jestem ciekawa co tam słychać?