Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Co uważacie za najmocniejszy punkt jednej z najbardziej kultowych kreskówek w historii?Kto jest waszym ulubionym bohaterem?Ja niedawno wróciłem do ogladania pierwszej serii i nie potrafię wyjhśc z zachwytu.Niezwykle inteligentny,ironiczny humor.I satyra na obyczajowość Amerykanów

anime w tv

użytkownik usunięty

Nie mogę się doczekać (i pewnie się nie doczekam) kiedy wreszcie jakaś telewizja (mam namyśli tvp, tvn, polsat i tvn - czyli te dostępne dla wszystkich) puści porządną anime! Wiem, w tvp2 już parę razy była "Księżniczka Mononoke" - z napisem "hit dziecięcy". A potem się dziwią jak mogą być takie okrutne bajki. Więc ja...

więcej

Czy ktoś wie jaki jest tytuł piosenki, która "leci" w zapowiedzi tego filmu na polsacie?????

serialu w ktorym glownym bohaterem byl facet, ktory dostawal gazete-dziennik na dzien ktory sie rozpoczynal (a nie tak jak jest normalnie: opisujaca zdarzenia z poprzedniego dnia). po przecztaniu artykulu o jakims wypadku zawsze staral sie zapobiec katastrofie a czesto mial tylko kilkadziesiat minut do zdarzenia...

Proszę bardzo. Potrzebuje pilnie muzyki, która kończy serial Słoneczny Patrol...Serial właśnie jest emitowany w Polsacie w czwartki o 10:00.
Ten serial o Hawajach to jest co tam występuje taki przystojniaczek, opalony brunecik ;) Proszę o pomoc

I doczekałem się w TV jednego z moich ulubionych filmów z fenomenalną piosenką "Iris" fantastycznej kapeli :D Faktycznie jest czym się podniecać..Polecam obydwie rzeczy!

ehhmm...więc tak,spotkałam się tu z ludźmi którzy nie potrafią patrzeć inaczej na aktorów i aktorki jak pod względm ich wyglądu a co do diabła:) z grą aktorską?

Hej co sądzicie o tym serialu, powtarzany niedawno przez TVP1 przypomniał mi stare dzieje. Stare czasy, stare seriale, stare ale jare! Ma ktoś może ten serial na DVD?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

siema! potrzebuje tytuły odcinkow wszystkich the oc!
jesli je ktoś zna prosze o kontakt. moje gg to 8300694