W Top 100 nie znajdują się filmy które nie mają 1000 głosów i dlatego nie znajdzie się tam wielu arcydzieł, które nie miały szerokiej widowni. Ostatnim moim odkryciem jest "Das Boot". Jak wyszukiwać takie perełki? Czy jest jakiś sposób?
Co uważacie za najmocniejszy punkt jednej z najbardziej kultowych kreskówek w historii?Kto jest waszym ulubionym bohaterem?Ja niedawno wróciłem do ogladania pierwszej serii i nie potrafię wyjhśc z zachwytu.Niezwykle inteligentny,ironiczny humor.I satyra na obyczajowość Amerykanów
Nie mogę się doczekać (i pewnie się nie doczekam) kiedy wreszcie jakaś telewizja (mam namyśli tvp, tvn, polsat i tvn - czyli te dostępne dla wszystkich) puści porządną anime! Wiem, w tvp2 już parę razy była "Księżniczka Mononoke" - z napisem "hit dziecięcy". A potem się dziwią jak mogą być takie okrutne bajki. Więc ja...
więcejserialu w ktorym glownym bohaterem byl facet, ktory dostawal gazete-dziennik na dzien ktory sie rozpoczynal (a nie tak jak jest normalnie: opisujaca zdarzenia z poprzedniego dnia). po przecztaniu artykulu o jakims wypadku zawsze staral sie zapobiec katastrofie a czesto mial tylko kilkadziesiat minut do zdarzenia...
Proszę bardzo. Potrzebuje pilnie muzyki, która kończy serial Słoneczny Patrol...Serial właśnie jest emitowany w Polsacie w czwartki o 10:00.
Ten serial o Hawajach to jest co tam występuje taki przystojniaczek, opalony brunecik ;) Proszę o pomoc
I doczekałem się w TV jednego z moich ulubionych filmów z fenomenalną piosenką "Iris" fantastycznej kapeli :D Faktycznie jest czym się podniecać..Polecam obydwie rzeczy!
ehhmm...więc tak,spotkałam się tu z ludźmi którzy nie potrafią patrzeć inaczej na aktorów i aktorki jak pod względm ich wyglądu a co do diabła:) z grą aktorską?