Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mam taki problem. Nie wiem jaki nosi tytuł piosenka, która leci podczas reklamy Nutelli. Może ktoś z Was wie jaki to utwór?? Proszę o info. Z góry wielkie DZIĘKI :)
Jagaa:)

Długo z tym pytaniem zwlekałam... że coś wreszcie samo ruszy, cierpliwie czekałam... Potem przez prawie cały dzień zostawić wiadomości na forum nie zdołałam :/ Error 500 w odpowiedzi wciąż miałam...

Z góry za informacje dziękuję... pozdrowienia serwuję ;)

A co sądzicie o tej nowej reklamie "Samych swoich" z Michałem Wiśniewskim w roli głównej?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Według Was jest: śmieszna, głupia, bez sensu..? a może jeszcze coś innego nasuwa Wam się na myśl? Czekam na odpowiedzi;)

Powiedźcie mi jaki jest tytuł tej piosenki i kto jest jej autorem, bo mi się podoba ta piosenka i chciał bym wiedzieć.

1. Prison Break
2. Chirurdzy
3. Six feet under

Jak myślicie, co na pewno będzie w trzecim sezonie?
Jacy będą ci nowi bohaterzy serialu? (Po czyjej stronie będą?)
I najważniejsze:
Co wyjaśni III sezon? Inaczej, czy wprowadzi coś nowego...

Będę wdzięczny za każde info, linki, wywiady itp. ;)

... czy ktoś wie może, jak nazywa się piosenka z tej reklamy? (Babka pije sobie wodę i nagle robi się pełno trawy wokół niej) Bradzo proszę o odpowiedź, jeśli ktoś wie;) pozdrowionka