Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witajcie, poszukuje filmu który kiedys ogladalem na TV4, był to horror w którym akcja toczyla sie w malym miasteczku, pod czas jednej z czarnej ceremoni ożywli jakiegos wilka, i pozniej pojawił sie "policjant-zombie". Skonczyło sie na tym, ze zabił on pare osób :) ( -) np Dzieciaka co jezdził na motorze -) kołem.. )...

więcej

Ściągajcie przez BitCometa tam przynajmniej jest bez wirusów)).Życie na fali najlepszy serial jaki widziałem.Przynajmniej realistyczny nieto co Lost

kanał TVN emituje w tą sobote film pod tytułem Apollo 13
a w Programie zamiesznonym na portalu nawet śladu o nim nie ma...
Tu tak zawsze jest czy tylko czasami

Ten serial przerasta jak dlamnie nawet zagubionych nareszcie ralna historia .

witam ponownie:) wlasnie patrzyelem na program tv i zwatpilem od przyszlego tygodnia na tv4 bedzie emitowny serial kameleon.jest to jeden z moich ulubionych seriali.polecam go wszystkim

a co sadzicie o tym serialu????????????o jego bohaterachj????a przede wszystkim co sadzicei o aktorze w nim wystepujacym Pawle Małaszyńskim????????????????

Serial ogólnie fajny. Narazie moge tylko tyle powiedzieć ( napisać ;) ). Obejrzałem narazie tylko dwa odcinki ten o sylwestrze i o tym święcie z indykiem ( fajne zformuowanie) mam nadzieje że wiecie o co chodzi. Narazie serial dla mnie O.K

Czy ktoś może wie, kiedy będzie drugi sezon??

Serial sam w sobie nie jest taki zly, powiem wiecej nawet dobry:) tylko glupia jest polska godzina emisji:/ i denerwuje mnie postac Marissy(granej przez Mishe Burton)ale reszta jest O.K.:P

hello wszystkim.dzis w tvp1 idzie jakis serial horoskop smierci czy ktos juz widzial ten serial? czy jest on ok czy tez jakas lipa?