hej!
czy kojarzycie taki niemiecki serial-4 odcinkowy, lecial chyba z weszlym roku w wakacje na tvp1. opis: ona reporterka jedzie zrobic zdjecia bogatemu facetowi pochodzacemu z bardzo bogatej rodziny. z kolezanka wynajmuja skutery wodne i robia po kryjomu zdjecia. on ja nakrywa, poznaja sie i w koncu dochodzi do...
Proponuje By kazdy wpisal swoje ulubione programy tv i napisal dlaczego je tak lubi. MOze ttez napisac o programach ktore go wnerwiaja
Ja Zaczynam
1.Szymon majewski - szymonka uwielbiam po prostu jego poczucie humoru no i te rozmowy w tloku :D
2. Duze dzieci- wspanialy pomysl na ten program, dzieci przezabawne...
Uwaga Siedmiu samurajów będzie znowu na Polonii 1 w najbliżsża sobotę 17.06.2006 o godzinie 20:00 i choć nie ma tego napisanego w programie stacji np na http://tv.wp.pl [tv.wp.pl] to na telegazecie jest !! Oto dowód, zdjęcie z telegazety: http://img110.imageshack.us/my.php?image=p1teletekstsobota9ua.jpg...
Był kiedyś serial 'New York Undercover' i tu w katalogu polski tytuł jest 'Ulice Nowego Jorku' ale czy to nie były 'Oblicza Nowego Jorku'? Oglądałam ten serial jeszcze na RTL 7 i wydaje mi się, że to był taki tytuł ale może się mylę.
Będę wdzięczna za pomoc.
:o)
Kuuul, wreszcie zobaczę ten polsko- japoński film z Małgorzatą Foremniak w roli głównej....Nie liczę na "fajerwerki", ale i tak chętnie go obejrzę..
Witam ! jesli ktos potrafi odpowiedziec to bedzie fajnie :)
chodzi mi o tytul serialu ktory lecial po bajce walta disneja !
cokolwiek pamieta to tylko ze był jakis chlopak który np:szybko biegał za autobusem ... nie wiem moze był robotem albo cos w tym stylu... jak ktos wie o co chodzi to super :)
Niedawno powstała pierwsza oficjalna organizacja, która zrzesza członków FW! Organizacją tą jest ZKKR - Zjednoczony Klanowy Komitet Rewolucyjny. Jesteśmy niezwykle radykalni! Mamy ambicje by przejąć pełnię władzy na FW. Bezgranicznie kochamy "Klan", czcimy Rysia i panią Stanisławę. Znamy 90% odcinków na pamięć!...
-w poniedziałek 12. 06 o 22.
Wybaczcie, ale muszę zareklamować ten najsłynniejszy film Wojciecha Jerzego Hasa.
Dla miłośników Zbigniewa Cybulskiego, Bogumiła Kobieli, Franciszka Pieczki, Gustawa Holoubka i in., dla fascynatów Hiszpanii, w której (z tego co wiem) ani Jan Potocki, ani W. J. Has nigdy nie byli, dla...