Dzisiaj rano sprawdziłam sobie program telewizyjny....i co sie okazało ?? ... że dziś o 20:00 na TV4 ma być właśnie "Archiwum X" !! nie wiadomo tylko jaki odcinek...najprawdopodobniej TV4 zaczyna wakacyjną emisję ( jak to już kiedyś bywało) od samego początku i będzie to PILOT :] niby dobrze...ale jednak mnie to troche...
więcej
jak zawsze przegapiłam film, na którym bardzo mi zależało :( jak zawsze. Nienawidze tego :/ Wczoraj, w ramach festiwalu filmowego jedynki, leciał "POWRÓT" a ja go nagrałam (przypomniało mi się za późno) bez 20 minut
Więc jakbyście wszyscy zechcieli mnie wspomóc i zagłosować na niego na http://ww2.tvp.pl/5880.dzialy...
"Papillon" polski tytuł to "Motylek" w rolach głownych Steve McQueen i Dustin Hoffman. Znakomite kino!! Film jest o 22:30 na jedynce.
W tym poście będziecie mogli złożyć mi podziękowania za to że obejżycie sobie na wieczór taki znakomity film..
POZDRAWIAM
hej.Mam pytanko czy ktoś z was nie wie jaki ma tytuł melodia z reklamy..hmm ...ta reklama jest puszczana na dzień matki i występują tam kobiety w ciąży.A na końcu pisze "I'm lovin it":)bardzo bym prosiła o tytuł tej melodyjki.Pzdr:"*
Ten serial jest jednym z najbardziej ckliwych a przez to kompletnie nie realistycznych seriali ostatnich lat. W porównaniu z OSTRYM DYŻUREM serial ten wypada tak blado jak można to sobie tylko wyobrazić. Scenariusz kiepski a cukierkowość i cięzki dydaktyzm obniżają poziom NDiNZ porównywalny z latynoamerykańskimi...
czy ktos wie, jak nazywa się piosenak z reklamy heinekena, co idzie sobie facet i wchodzi do jakiegoś baru i tam wszyscy się tak tańczą-wyginają:D??
śmieszna:P
mam nadzieję że ktoś wie:)
Niedziela 21.05.06 "Iwan Groźny" TVP 1 00:35
Wtorek 22.05.06 "Kumple" TVP 2 22:50
jak wyżej "Czlowiek na torze" 00:35
Niedziela 28.05.06 "Noce Cabirii" 1:30
To trochę skrócona ramowka TVP. Kiedy w koncu klasyke kina - filmy Eisensteina, Munka, Felliniego i innych będzie można obejrzeć o normalnych...