co myślicie, jakie macie zdanie o jednym z najlepszych, najciekawszych, najoryginalniejszych serialów wszech czasów jakim bez wątpienia(przynajmniej dla mnie..) jest 'sześć stóp pod ziemią'?! za co lubicie ten serial, ulubiony bohater/bohaterowie itd
dobra kończe bo zaraz na TVN się zaczyna :D:D
Witajcie!pierwszy raz zobaczylam filmy z tej serii ponad rok temu w niemieckiej telewizji i do dzisiaj jestem pod wrazeniem-mam tu na mysli moze nie sama akcje co ukazana w tych filmach kulture(muzyka,taniec,spojrzen ie na zycie itd. itd...)a co wy o tym sadzicie?mam problem ze zdobyciem tych filmow-czy ktos mi moze...
więcej
Jestem fanką tego cyklu, od sammego początku. Dlatego strasznie się cieszę że w końcu nadają drugą część serii. Ciekawa jestem ile z was rozpoznaję ten serial Jessicą Albą, z początkuw jej karjery aktorskiej.
Zamieściłam równierz na swojej stronce podobny temat o Dark Angel, kto będzie chciał niech zairzy do mnie ;))
Wie ktos co jest grane z tym Polsatem?Reklamuja ten chłam "Straszny film2",a na telegazecie pisze,że leci "Jerry Maguire"! Dajcie znać..
Napiszcie coś o nim.Jakie lubicie z nim filmy moje to:Zabijanie na śniadanie,Tożsamość,Przeboje i podboje.