Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Uwielbiam ten serial, ale już go nie puszczają szkoda! Pozdro :-)
kinomanka 15

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty

Witam wszystkich! Właśnie pracuję nad pracą magisterską na temat tłumaczenia tytułów filmów, seriali i sitcomów amerykańskich na polski. I tu zwracam się do Was wszystkich z gorącą prośbą. Jeżeli macie jakieś uwagi, jakieś tłumaczenie bardzo Wam się podoba albo wręcz odwrotnie, uważacie za beznadziejne, to będe bardzo...

więcej

Myślę, że aktorki które zostały obsadzone w rolach głównych są znakomicie do siebie dopasowane. Każda jest na swój sposób smieszna i zdesperowana. Mi najbardziej podoba się Gabrielle (Eva Longoria) i Lynette (Felicity Huffman), a Wam ??? Jeżeli możecie to napiszcie dlaczego ?

Co myślicie o tej produkcji? Dla mnie bomba.

Czy ktoś wie kiedy zostanie wydany ten znakomity serrial w Polsce? tzn. z polskimi subami.

Każdy kinomaniak będzie miał co robić w tegoroczne święta. Czasem trzeba będzie się wręcz rozdwoić, gdyż telewizja zasypie nas świetnymi obrazami.
Pełną listę filmów, na które moim zdaniem, warto zwrócić uwagę znajdziecie pod tym adresem: http://kyrtaps.interkar.pl/nie_przegapTV.htm...

Wczoraj w nocy leciał thriller "Dopuszczalne ryzyko" z Chadem Lowe i Kelly Rutheford. Niestety usnęłam i mam wielką prośbę- mógłby mi ktoś powiedzieć jak się skończył? Pamiętam do momentu kiedy Chad Lowe ostrzegał swojego przyjaciela przed tym, że zażywają niebezpieczną substancję.

Nie wiem czy pamiętacie ale na Polsacie leciał kiedyś taki serial 'Strażnicy miasta' ("Sons of Thunder'). Główni bohaterowie mieli agencję detektywistyczną. Pamięta może ktoś jak ona się nazywała? Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam :)