Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

DZIWNE ŻE KRĘGLICKA ODPADŁA DOBRZE JEJ SZŁO CORAZ LEPIEJ WRĘCZ.

witam serdecznie, czy nie wiecie moze kto jest wykonawca, do reklam INKI JAK I TAKZE NOKII 6280?

...."Gotowe na wszystko". Nie widziałem ostatnich 2 odcinków z powodów osobistych. Czy mógłby mi ktoś po krótku napisac co wydarzylo się w tych odcinkach....ale naprawde krótko. Żebym usiadl w czwartek przed tv i wiedział o co chodzi.

Uwielbiam ten serial, ale już go nie puszczają szkoda! Pozdro :-)
kinomanka 15

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty

Witam wszystkich! Właśnie pracuję nad pracą magisterską na temat tłumaczenia tytułów filmów, seriali i sitcomów amerykańskich na polski. I tu zwracam się do Was wszystkich z gorącą prośbą. Jeżeli macie jakieś uwagi, jakieś tłumaczenie bardzo Wam się podoba albo wręcz odwrotnie, uważacie za beznadziejne, to będe bardzo...

więcej

Myślę, że aktorki które zostały obsadzone w rolach głównych są znakomicie do siebie dopasowane. Każda jest na swój sposób smieszna i zdesperowana. Mi najbardziej podoba się Gabrielle (Eva Longoria) i Lynette (Felicity Huffman), a Wam ??? Jeżeli możecie to napiszcie dlaczego ?

Co myślicie o tej produkcji? Dla mnie bomba.

Czy ktoś wie kiedy zostanie wydany ten znakomity serrial w Polsce? tzn. z polskimi subami.