Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Na forum bardzo często pojawia się powyższy temat, więc ja korzystając z okazji też go zapodam. Chodzi mi o tytuł filmu (nie wiem czy to przypadkiem nie był serial) emitowanego już chyba ze 14 lat temu. Opowiadał on o chłopcu (bodajże sierocie) i o jego opiekunce (niezbyt sympatycznej). Chłopak ten bardzo lubił chodzić...

więcej

kiedyś lubiłam "m jak miłość" teraz tego nie lubie, bo stało strasznie nudne! fajnym serialem są "kamienie śmierci" ujdzie jeszcze niania i "kryminalni" ale naj naj naj lepszym są "zagubieni"

Jaki jest Wasz ulubiony i nielubiany aktor ??

Dawid i Goliat

użytkownik usunięty

W poniedziałek wieczorem prawdziwy pojedynek filmowy. "Za kilka dolarów więcej" (TVP1) kontra "Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły" (Polsat). Co wybieracie spaghetti western Sergio Leone z nieśmiertelnym Clintem Eastwoodem i niesamowitym Lee Van Cleefem czy awanturniczą, piracką opowieść z genialną rolą Jana...

Dlaczego oglądacie MjM co w nim jest takiego ,że przyciąga prawie 11 mln. ludzi?? Czego nie ma Na Wspólnej czy Klan co ma M jak miłośc?

Hej ludziska jeśli ktos z Was ma na DVD Rodzinę Soprano (ta seria co była ostatnio na TVN) to może ktoś z Was sprawdzić piosenke (jej tytuł) na końcowych napisach 12-ego odcinka? Z góry dzięki i opdiszcie mi na blogu

...z niecierpliwością czekaliśmy na ten serial...a tu po 5 minutach nam ręce opadły...jak można takie głupoty pokazywać???...ten serial obraża całą społeczność strażacką...takich głupot telewizja to już dawno nie nagrała...ciekawe gdzie się pracuje w taki sposób jak to jest przedstawione...i te ambitne wypowiedzi...

nike robi najlepsze reklamy ,a nike women to ich najlepsze dzieło super muzyka grupy chemical brothers i choreografia Jamie'go King'a. To Jest TO. :):):)

nie wie ktos kto spiewa piosenke z najnowszej reklamy rimmela - tuszu do rzes z gory dzieki...

"Bulionerzy"-dobry film

użytkownik usunięty

to nie jest komedia- to raczej film psychologiczny. Mi sie spodobal.