Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądacie amerykańskie sopa opery. Ja oglądam Modę na sukces oraz Passions(od niedawna). A co wy sądzicie o serialach które w USA mają już po 50 lat i około 10 000 odcinków??!! A może zbiera ktoś z was odcinki jakiś oper?? Podzielcie się ze mną opinią na temat oper mydlanych!

Na poczatku dziekuje za podanie tytulow poprzednich utworow o jakie prosilem. Tym razem prosze o pelna reklame PAPIERU TOALETOWEGO MOLA. Moze byc rowniez podklad muzyczny. tylko prosze zebyscie nie podawali strony reklamy.tv bo niczego na niej nie mozna sciagnac ani odtworzyc. Z gory dziekuje. pozdrawiam.

zna ktos sciezke muzyczna z reklamy piwa Heineken gdzie ludzie tancza jakby ybli z gumy??;)z gory dzinks

zna ktos sciezke dzwiekowa do reklamy piwa freeq??
z gory dziekuje

poszukuje namiarów na mp3 piosenki z reklamy SRT8 mourah "J.butterfly" prosze o kontakt pod adres mirisplock@wp.pl

Jak mam dodac serial, ktorego nie ma w katalogu FILMWEBU???? Ja wiem o jego istnieniu a tu w portalu nic nie ma. Proszę o pomoc!!

Na jaki film najlepiej udać się do kina? Pomóżcie mi bo nie wiem na co pojechać. Chciałabym na komedie polską.

prosze o pomoc muj email:tomas2424@go2.pl

użytkownik usunięty

http://www.filmweb.pl/Mysle,ze,jestem,do,niej,podobna,temat,Topic,id=445633 [www.filmweb.pl/Mysle,ze...]

jak się tu nie śmiać z Madziary???

W tym roku mija 40 lat od powstania serialu "Czterej pancerni i pies". Ukazała się ciekawa książka pt. "Czterej pancerni i pies - przewodnik po serialu i okolicach" autorstwa Marka Łazarza. Moim skromnym wkładem w obchody niech będzie strona ineternetowa www.muzeumczterechpancernych.p l na której prezentuję...