Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Na polsacie jest od niedawna pokazywana reklama filmu Mafia, ale jest pewnie źle przetłumaczoe bo na FW jest taki film tyleze indyjski, a ten reklamowany na pewno nie jest idnyjski. Jeżle ktoś wie jaka to piosenka prosze o pomoc(Wydaję się mi ze ona buła tez na końcu Szkoły Steewardes tylko inne słowa).

Z góry...

więcej

Ludzie, bardzo proszę o pomoc. Wiem, że ktoś kiedyś się tutaj o to pytał, ale nie dostał odpowiedzi więc ja próbuję drugi raz. Szukam tytułu filmu, o tym jak 3 asteroidy mają uderzyć w Ziemię, w związku z czym w ich stronę zostaja wystrzelone 3 rakiety nuklearne, czy coś takiego... w każdym razie, film kończy się tak,...

więcej

Był kiedyś taki sitcom amerykański opowiadający historię czarnej rodziny, która się przeprowadziła na przedmieście, które bylo zamieszane przez białych. I oni zaprzyjaźnili się z taką białą rodziną. Jak ktoś pamięta i zna tytuł, to będę wdzięczna. Pozdrawiam. :oD

Piosenki z reklam

użytkownik usunięty

Czy zna ktoś może tytuł i wykonawę piosenki z reklamy Vigoru i z reklamy Gingers'a. Z góry dziękuję za odpowiedzi...

...to własnie w tym okresie odpoczynku od pracy i szkoły polskie stacje dają nam spory wybór filmowy. Jak dzis zobaczylem gazete to aż sie ździwilem :) w najbliższym tygodniu bedziemy mogli zobaczyc takie produkcje jak:
"Mission Impossible II" - TVN
"Oszukac Przeznaczenie II" - TVN
"Wilk" - POLSAT
"Milczenie Owiec"...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Na Europa-Europa pokazują dziś klasyk Angielskiej komedii... Możecie tu wpisywać refleksje i opinie na temat wspomnianego dzieła... Jaka jest wasza opinia na temat tego typu humoru?

Witam wszystkich i odrazy przepraszam jak sie temat powtarza, ale znalesc go posrod ponad 900-set tematow to nielada wyzwanie hehe :)

A wiec mam mala prosbe czy byl by ktos tak mily i wyslal mi piosenke Zofi Nowakowskiej z serialu "Warto Kochac"

z gory dziekuje i pozdrawiam

de-bil1@wp.pl

Wiecie może czy w polskiej telewizji wyświetlano serial "Murder She Wrote"? A jeżeli tak, to jaki miał polski tytuł. Będę wdzięczna jakby ktoś wiedział. :OD

Silent Hill i tak wszystkich pozamiata:P:P:P