Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Już niedługo rozdanie filmowych nagród mtv. W związku z tym ciekawa jestem co sądzicie o tegorocznych kategoriach, nominowanych i całej imprezie.
Oto link:
http://www.mtv.com/ontv/movieawards/ma06/#/ontv/movieawards/ma06/ [www.mtv.com/ontv/moviea...]

Ostatni bardzo wciągnął mnie świat seriali. Może was też. Jeżeli chcieli byście podyskutować na temat seriali serdecznie zapraszam na swój blog.

Na polsacie jest od niedawna pokazywana reklama filmu Mafia, ale jest pewnie źle przetłumaczoe bo na FW jest taki film tyleze indyjski, a ten reklamowany na pewno nie jest idnyjski. Jeżle ktoś wie jaka to piosenka prosze o pomoc(Wydaję się mi ze ona buła tez na końcu Szkoły Steewardes tylko inne słowa).

Z góry...

więcej

Ludzie, bardzo proszę o pomoc. Wiem, że ktoś kiedyś się tutaj o to pytał, ale nie dostał odpowiedzi więc ja próbuję drugi raz. Szukam tytułu filmu, o tym jak 3 asteroidy mają uderzyć w Ziemię, w związku z czym w ich stronę zostaja wystrzelone 3 rakiety nuklearne, czy coś takiego... w każdym razie, film kończy się tak,...

więcej

Był kiedyś taki sitcom amerykański opowiadający historię czarnej rodziny, która się przeprowadziła na przedmieście, które bylo zamieszane przez białych. I oni zaprzyjaźnili się z taką białą rodziną. Jak ktoś pamięta i zna tytuł, to będę wdzięczna. Pozdrawiam. :oD

Piosenki z reklam

użytkownik usunięty

Czy zna ktoś może tytuł i wykonawę piosenki z reklamy Vigoru i z reklamy Gingers'a. Z góry dziękuję za odpowiedzi...

...to własnie w tym okresie odpoczynku od pracy i szkoły polskie stacje dają nam spory wybór filmowy. Jak dzis zobaczylem gazete to aż sie ździwilem :) w najbliższym tygodniu bedziemy mogli zobaczyc takie produkcje jak:
"Mission Impossible II" - TVN
"Oszukac Przeznaczenie II" - TVN
"Wilk" - POLSAT
"Milczenie Owiec"...

więcej

Na Europa-Europa pokazują dziś klasyk Angielskiej komedii... Możecie tu wpisywać refleksje i opinie na temat wspomnianego dzieła... Jaka jest wasza opinia na temat tego typu humoru?