Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

wielu z nas narzeka na seriale: że się ciągną, że nudne, że nierealistyczne. tutaj możecie się określić. jakiego chcesz serialu? o czym, gdzie ma się toczyć akcja, jakich aktorów chcesz w nim zobaczyć? co ci przeszkadza w już istniejących serialach? może jakiś twórca będzie przeglądał tę stronkę i kto wie? może...

Pare miesięcy temu na TVN lub Polsacie w godzinach wieczornych leciał film ,którego niestety nie znam tytułu.Opowiadał ,historię czarnoskórej pieknej i bogatej dziewczyny ,która dawała rady jak nalezy uwieśc męzczyznę itp. Pełniła ona role tez narratora zwracajac się do widza-MOZE KTOS ZNA TYTUŁ ????? PLEASE !!!!!!!!

Jak wiadomo niedługo kończy się serial Kamienie Śmierci na TVP, który nie zbyt przpadl mi do gustu. Jakie macie propozycje seriali które powinno wyświetlic TVp po skończeniu nadawania "Kamieni". Ja osobiście nei pogardził bym takimi serialami:
4400
Lost season 2
Prison Break

Mam prosbę. Czy ktos moze wie jaki tytuł nosi piosenka z nowej reklmay H&m oraz z reklamy Sunsilka z szamponem dla szatynek.

Z góry Dziękuje.

w sobotę na polsacie nie leci film "nawiedzony dom" z 1963r. tylko ten z Geoffreyem Rushem http://www.filmweb.pl/Dom,na,Przekl%EAtym,Wzg%F3rzu,%281999%29,o,filmie,Film,id= 30426 [www.filmweb.pl/Dom,na,P ...]
http://www.polsat.com.pl/tv/opis?id=6824521 [www.polsat.com.pl/tv/op ...] na FW pod tytułem "Dom na Przeklętym...

więcej

Witam
wie ktos moze kto jest wykonawca i jaki jest tytul utworu (wolny utwor na skrzypcach) z podkladu muzycznego (w reklamowkach) tego programu na polsacie?

Kamienie Smierci miały być kolejnym hitem w Polsce po Zagubionych...
Szczerze nie widzę nic ciekawego po pierwszym odcinku.Jestem ciekawa waszych opinii.

Od pewnego czasu chodzi mi po głowie pewien serial, który ładnych pare lat temu puszczala TVP1. niestety pamietam jedynie ze byl to serial o strazakach, ktorzy jezdzili niebieskimi wozami strazackimi :), w jakim miescie??Hm no coz... nie pamietam.Ale jest moze ktos kogo naprowadzi ten maly szcegolik :))Aha!! pamietam...

więcej

Zwykle, kiedy leci ów serial, nie ma mnie w domu. A jednak widziałam kilka odcinków, z czystej ciekawości oglądam te starsze na TV Polonia. Jestem zdumiona tym, co ten serial ukazuje. Tam właściwie są sami debile. Tak dziwaczni i tak denerwujący ludzie, że z przyjemnością oglądam! Właściwie jedynie Tracz reprezentuje...

więcej

Leciał taki serial na TVN7. Kto oglądał?? Jest on na filmwebie?? Bo albo go nie ma, albo mi znowu cos wyszukiwaka nawala.