był już temat "jak przypuszczacie co puszczą w święta" teraz czas na to co napewno bedzie można oaglądać w tv. wypisujcie filmy które napewno w tym czasie obejrzycie, i które są warte obejrzenia, ciekawe jak spisze sią nasza polska televijzja..... może w tym roku sie postarają, zobaczymy. pzdrawiam
To był taki francuski film o takim stosunkowo młodym wykładowcy chyba historii sztuki. Dowiedział się on , że ma AIDS i zaczął od tego momentu prowadzić tryb życia nazwijmy to despersdo. Próbował nawet popełnić samobójstwo. To co pamiętam to moment jak tłumaczył w świetny sposób swoim studentom romantyzm na...
Zauwazyliscie, ze nowe reklamy heyah "Zdrabniamy jak nikt" sa przedstawione jak Sin city, tzn. reklama filmowa jak ten film - np. kolor czerwony wystepuje i w reklamie i w Sin City jako jedyny kolor, a reklama na bilboardzie i w gazetach jak rysunki z komiksow w stylu Franka Millera. Myslicie ze jest to naumyslne czy...
więcej
mam pytanko, znak ktoś tytuł albo chociaz wykonawce, nowej piosenki coca coli, tam jest coś (...) love for everone, i jadą sobie jakieś ciężarówki takie oświetlone:) pozdrówka z góry dzięki za odpiwdeź:)
WESOŁYCH ŚWIĄT :) :D
Nie wydaje Wam się, że program telewizyjny powinien być pod tym względem ciut bardziej zróżnicowany? Codzień, na każdym kanale (daj Boże jeden!) kilka amerykańskich filmów... A dlaczego nie japońskie? Hiszpańskie? Francuskie? Skandynawskie? Jestem pewien, że wśród nich jest wiele, wiele ciekawych pozycji. Ale nie, "my...
więcejNiedawno lecial film Filadelfia.Ten film mial specyficzna melodie.Podczas reklam zachecajacych do obejrzenia tego filmu, leciala ta piosenka.Prosze powiedzcie mi jaka to piosenka???
bardzo prosze o przeslanie mi tej piosenki bo szukam, szukam i znalezc nie moge :)
moj e-mail : moniq77@tlen.pl
gg: 5703327
z gory dziekuje :*
Czasami oglądam seriale - "Szkoła przetrwania", "Kryminalni", "Cuda", ale w większości przypadków, to mam ochotę zwrócić śniadanko:] Na "Rodzine zastępcza" mam uczulenie, "Klan" to dla mnie tasiemiec. A te brazylijskie i meksykanskie telenowele to totalne dno! Do tego wszystkie te teleturnieje typu "Familiada"... Czy...
więcej