Nie trudno zauwarzyć, że w TVP 1 zaczyna się coś dziać . Po puszczeniu serialu LOST, teraz zostanie wyemitowany pilotarzowy odcinek serialu Battlestar Galactica. Oglądałem odcinki pierwszego sezonu i musze powiedzieć , że zapowiada się naprawde smakowity kąsek. Oby telewizja nie skączyła na tym i puściła cały sezon...
więcej
Dziś i jutro "Sanatorium pod Klepsydrą" na TV4 oraz we wtorek "Pożegnania" na TVP2.
Polecam te dwa wybitne filmy jednego z najlepszych polskich reżyserów. Licealistom zwłaszcza "Sanatorium pod Klepsydrą", aby lepiej zrozumieć twórczość Bruno Schulza.
Pozdrawiam - i życzę miłego oglądania!
Przepraszam za tą próbę, ale ostatnio nie mogłem dodawać żadnych nowych tematów na forum. W "Portal Filmweb" nadal jest to nie możliwe. Chciałem się tylko spytać co się stało, że nie ma jeszcze nowego styczniowego rankingu "łeb w łeb"? Zauważyłem także inne problemy natury technicznej :(
Filmy:
1- PIŁA [cacko]
2- BLADY STRACH [bardzo straszny, dużo efektów]
3- PASJA [wspaniały, wzruszający, dający do myślenia]
Seriale:
1- NA WSPÓLNEJ [nowoczesny i wciągający]
2- NIANIA [super aktorzy i niesamowite teksty]
3- PRZYJACIELE [cacko]
Natchniony dzisiejszym dniem postanowiłem zamieszczać tutaj co "ciekawsze ciekawostki" na temat naszej kochanej i ubóstwianej Polskiej Telewizji Publicznej, a ściślej mówiąc TVP1, TVP2, TVP3, TVP Polonia i inne. So...
Dzień 13 grudnia 2005 roku, TVP2:
- Film "Gosford Park". Planowane rozpoczecie emisji: 22:40....
jakie filmy:horrory,kom.romantyczne, seriale itp.ja osobiście to róznie oglądam byle by były z jakimis znajomymi aktorami lub warte mojego cennego czasu