Niedawno lecial film Filadelfia.Ten film mial specyficzna melodie.Podczas reklam zachecajacych do obejrzenia tego filmu, leciala ta piosenka.Prosze powiedzcie mi jaka to piosenka???
bardzo prosze o przeslanie mi tej piosenki bo szukam, szukam i znalezc nie moge :)
moj e-mail : moniq77@tlen.pl
gg: 5703327
z gory dziekuje :*
Czasami oglądam seriale - "Szkoła przetrwania", "Kryminalni", "Cuda", ale w większości przypadków, to mam ochotę zwrócić śniadanko:] Na "Rodzine zastępcza" mam uczulenie, "Klan" to dla mnie tasiemiec. A te brazylijskie i meksykanskie telenowele to totalne dno! Do tego wszystkie te teleturnieje typu "Familiada"... Czy...
więcejmam pytanie do kazdego kto to czyta. Jaki jest tytuł piosenki fortuny ale nie ta polska ale ta angielska? własnie niedawno weszła do reklamy. Byłabym wdzieczna gdzybyscie mi podali tytuł.
Niesamowicie mi się podoba, przede wszystkim dlatego, że jest to program WARTOŚCIOWY. Świetna zabawa i przy tym profesjonalna.
Co wy o nim sądzicie, ktora para jest waszą ulubioną no i kto według was powinien wygrać?
Moimi ulubieńcami są Małgosia i Rafał (ten facet niemalże lata!). Razem z Kasią Cichopek i...
wczoraj podczas emisji "tajemnic z L.A." program
ALE KINO przerwał nadawanie. macie też ten sam problem , czy może to wina mojej kablówy ?? olać to że sie z deka wkurwiłem bo dość długo czekalem na ten film, ale jutro mają nadać "Ronin" z deNiro i Reno. mam nadzieje że wznowią transmisję. napiszcie jak u was
Czy ktos wie jaki to jest utwor, ktory pojawia sie w obecnej reklamie mebli Black Red White i kto go wykonuje? Bede BARDZO wdzieczna za pomoc :o)
Aktualnie w telewizji jest mało ciekawych filmów i programów, gfodnych obejrzenia. Ciagłe powtórki jedynie męczą. Ludzie, ile można oglądać np. film "Kevin sam w domu". Czy właściciele telewizji mysla, że ja cały rok czekam, aby w okresie świątecznym obejrzeć durne przygody Kevina?albo po raz setny trylogie??? Moze by...
więcejwitam! mam pytanie, może ktoś wie... ostatnio w telewizji nie pamietam, na którym programie szedł film "tylko w duecie". Pod koniec filmu jest scena, w której Gwyneth Paltrow z aktorem, którego komppletnie nie kojarze śpiewa piosenke..moje pytanie..kto w oryginale wykonuje piosenke i jak się ona nazywa?? z góry dzięki...
więcej