Mam pytanie: jaki jest tytuł i wykonawca muzyczki z reklamy filmu "Teoria spisku" w TVN-ie??Można ją jeszcze usłyszeć do piątku(film będzie emitowany wtedy, w superkinie).Proszę o szybką odpowiedź z góry dzięki.
Dzisiaj o godzinie 22:25 w programie publicystycznym "Teraz my" na tvn'ie miała mieć miejsce dyskusja i reportaż o wpływach ojca dyrektora, na własne oczy wczoraj widziałem zapowiedź i aż na kartce zapisałem, żeby nie zapomnieć i nagrać nawet. Zwłaszcza, że jednym z gości w studiu miała być pani Kazia z Najsłabszego...
więcejMam kartę telewizyjną PixelView PlayTV Pro v5.23 i chciał bym od czasu do czasu nagrać jakiś film z TV, jednak programem który jest dołączony do oprogramowania karty jest to wręcz niemożliwe. Jeśli ktoś wie gdzie znajdę jakiś odpowiedni program, najlepiej z instrukcja to był bym wdzięczny za pomoc. Wszelkie inne...
M Jak miłość,Na wspólnej,Na dobre i na złe,pensjonat pod różą itp: tam są piękne aktorki a która najładniejsz piszcie i głosujcie wybierzcie osobę i podajcie Serial;);)Dzięki