Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Przepraszam za tą próbę, ale ostatnio nie mogłem dodawać żadnych nowych tematów na forum. W "Portal Filmweb" nadal jest to nie możliwe. Chciałem się tylko spytać co się stało, że nie ma jeszcze nowego styczniowego rankingu "łeb w łeb"? Zauważyłem także inne problemy natury technicznej :(

Co będziecie dzisiaj oglądać? Polecacie coś?Bo nie wiem co obejrzeć?

Filmy:
1- PIŁA [cacko]
2- BLADY STRACH [bardzo straszny, dużo efektów]
3- PASJA [wspaniały, wzruszający, dający do myślenia]
Seriale:
1- NA WSPÓLNEJ [nowoczesny i wciągający]
2- NIANIA [super aktorzy i niesamowite teksty]
3- PRZYJACIELE [cacko]

Natchniony dzisiejszym dniem postanowiłem zamieszczać tutaj co "ciekawsze ciekawostki" na temat naszej kochanej i ubóstwianej Polskiej Telewizji Publicznej, a ściślej mówiąc TVP1, TVP2, TVP3, TVP Polonia i inne. So...

Dzień 13 grudnia 2005 roku, TVP2:

- Film "Gosford Park". Planowane rozpoczecie emisji: 22:40....

więcej

jakie filmy:horrory,kom.romantyczne, seriale itp.ja osobiście to róznie oglądam byle by były z jakimis znajomymi aktorami lub warte mojego cennego czasu

co sadzicie o liscie otwartym do marszalka sejmu senatu i prezydenta by uchwalono ustawe by telewizje komercyjne nie przerywaly filmow fabularnych reklamami??

Hmm...po czym poznać, że są święta? Po tych samych filmach z roku na rok...nic się nie zmienia. To smutne
Wszystkiego najlepszego życzę!

Na reszcie święta, a wraz z nimi cała masa filmów w TV. Ale jak wybrać coś dobrego z pośród wielu. No, bo przecież nie chcemy oglądać po raz 30 „Jak rozpętałem II wojnę...”.
Gdy się bliżej przyjrzymy programowi dojdziemy do wniosku, że jest co oglądać.
Ale po co przyglądać się skoro inni zrobili już to...

więcej

Oglądałam kiedyś film "Magia zwykłych dni" na Hallmarku. Bardzo mi się spodobał i mam ochotę obejrzeć go jeszcze raz. Myślałam, że do Nowego Roku puszczą go jeszcze raz, ale niestety chyba się tego nie doczekam:(
Czy ktoś wie, jakim systemem lecą filmy na Hallmarku?? Może puszczają je co jakiś określony czas... Jeśli...

więcej

Kto wie czy będzie 4 część Powrót do przyszłości?