Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Niesamowicie mi się podoba, przede wszystkim dlatego, że jest to program WARTOŚCIOWY. Świetna zabawa i przy tym profesjonalna.

Co wy o nim sądzicie, ktora para jest waszą ulubioną no i kto według was powinien wygrać?

Moimi ulubieńcami są Małgosia i Rafał (ten facet niemalże lata!). Razem z Kasią Cichopek i...

wczoraj podczas emisji "tajemnic z L.A." program
ALE KINO przerwał nadawanie. macie też ten sam problem , czy może to wina mojej kablówy ?? olać to że sie z deka wkurwiłem bo dość długo czekalem na ten film, ale jutro mają nadać "Ronin" z deNiro i Reno. mam nadzieje że wznowią transmisję. napiszcie jak u was

Czy ktos wie jaki to jest utwor, ktory pojawia sie w obecnej reklamie mebli Black Red White i kto go wykonuje? Bede BARDZO wdzieczna za pomoc :o)

Aktualnie w telewizji jest mało ciekawych filmów i programów, gfodnych obejrzenia. Ciagłe powtórki jedynie męczą. Ludzie, ile można oglądać np. film "Kevin sam w domu". Czy właściciele telewizji mysla, że ja cały rok czekam, aby w okresie świątecznym obejrzeć durne przygody Kevina?albo po raz setny trylogie??? Moze by...

więcej

witam! mam pytanie, może ktoś wie... ostatnio w telewizji nie pamietam, na którym programie szedł film "tylko w duecie". Pod koniec filmu jest scena, w której Gwyneth Paltrow z aktorem, którego komppletnie nie kojarze śpiewa piosenke..moje pytanie..kto w oryginale wykonuje piosenke i jak się ona nazywa?? z góry dzięki...

więcej

widziałem ostatnio w tv ten film w reż victora Salvy z 1994 i chciałbym go dostać na dvd ale nigdzie nie moge znależć ani w e-sklepach ani programiwach do zasysania, może macie jakieś namiary na niego pozdro

podzielcie się zwoimi gustami z innymi urzytkowniukami

SPOPRANOS

użytkownik usunięty

Wreszcie, powraca i to nowy sezon w tvn :D barwo,
wspaniały serial, już się nie mogę doczekać!
A Wy?

z reklamy TV LCD Sony Bravia??? fajna balladka + super gitarka :o)

Hej! Może znacie tytuł filmu, który leciał okoł pół roku temu na TVN7 lub TV4 (nie pamiętam dokładnie). Opowiadał o dwóch braciach. Dziewczyna jednego z nich była w ciąży z drugim, który potem zginął. Najważniejszym momentem filmu jest przedstawienie w jakims magazynie, hali produkcyjnej czy czymś podobnym. Brat to...