Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Kiedys widzialem film na Europa Europa o wiezniach, ktorzy bedac w wiezieniu dostali sie do mennicy i wydrukowali pieniadze. Jest to dosyc stary film, chyba Brytyjski. Nie mam pojecia jaki to moze byc tytul. Z gory dzieki za pomoc.

pozdrawiam, jako zarejestrowany juz uzytkownik Filmweb :]

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

mody ktorej wrózka zaczarowuje but!! I ona zakładajac go zamienia sie w piekna modelke!!!!!!!!! Prosze o TYTUŁ wazne!! KIEDYS LECIAŁ W TV !!!!!! Bardzo mi na tym zależy!!!!

hej czy mógłby mi ktoś powysyłać na e-mail kilka tapet z losta, bo ja zwykle korzystam z neta uczelni a tam nie moge nic zapisywać.
jakby znalazł się ktoś tak wspaniały i zrobił to dla mnie to serdeczne
DZIEKS

mój e-mail dobek1985@o2.pl

Witajcie. 30 stycznia, w sylwestra, o godzinie 3:00 leciał na TVN`ie albo Polsacie taki film. (no, w sumie to był już 1 stycznia :]) Był o o psychopacie, który zakopał w ziemi żonę jakiegoś znanego biznesmena i zażądał od niego okupu. On powiadomił o tym Policję, oni zaczęłi go przesłuchiwać, itp itd :] Wie ktoś jak...

więcej

Ludzie ludzie znacie ten serial.Jest nominowany do nagrody Grammy obok Losta.Mam nadzieje że wygra.

Charlize Theron czy Jessica Alba?

Chciał bym poznać wasze opinie na temat tych dwóch aktorek którą bardziej lubicie oglądać każdy ma 10 punktów do rozdania w obojętnie jaki sposób np.: Charlize Theron-7 p Jessica Alba –3p możecie brać pod uwagę aktorstwo ,urodę i po prostu którą bardziej lubicie .
Moje...

więcej

Piszcie tu o najlepszych reklamach jakie widzieliscie albo o njgorszych.Albo o tych co lecą.Albo o fabryce opakowan szklanych z wyborczej.Albo o czym chcecie byleby zwiazanego z reklamami.

Na które czekasz w TV, polujesz, czekasz kilka lat i nic! Macie jakieś tytuły na celowniku?

Jaki jest tytuł i wykonawca muzyczki z reklamy do filmu"Teoria spisku"(można ją jeszcze usłyszeć bo w piątek jest emisja filmu".Proszę o szybką odpowiedź.To ważne!!!