Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałem kiedyś w TV, zdaje się na TVP2 film i jedyne co o nim wiem, to fabuła.

Pewien człowiek wyjeżdża za miasto, na pustynię czy coś. Tam spotyka przybysza z kosmosu, który przybrał formę kobiety. Film to głównie ich rozmowa na temat życia na Ziemi. On patrzy z potocznego punktu widzenia, ona w sposób świeży i...

więcej

Siema poszukuje od jakiegos czasu tego serialu w internecie, ale moje szukanie można porównac do szukania igły w stogu siana. Jeśli można prosic to czy mógłby ktoś zarzuić torrenta do tego serialu albo albo HASH do p2p zebym mógł sciągnać serial od 1 odcinka..... kontakt ze mną koshi7@wp.pl
koshi@poczta.onet.pl albo...

więcej

witam .... szukam pomocy w odnalezieniu tytułu filmu , lub cokolwiek z nim zwiazanego ......

gdzieś mniej więcej w 1998 roku leciał na tvn , puznym wieczorem opowiadał o śmieciarzu ... który występował takrze w pubach i próbował rozśmieszać ludzi , nie wychodziło mu to do momentu , gdy na plecach wyrosła mu 3 ręka...

więcej

Wdaje mi sie że jedną z najleprzych aktorek jest młoda Kirsten Dunst a wy co powieci na ten temat...?

Witam. W sumie filmem interesuje się tak samo jak fizyką kwantową, więc prosze o wyruzomiałość. Jakiś czas temu TVP (już niedługo prywatna telewizja barci Kaczyńskich-THE KACZYŃSKI BROS) wyemitował świetny dramat francuski o tytule takim samym jak temat postu. Na pewno nie wiele wam to mówi, więc po krótce streszcze o...

więcej

W niedziele na TVN Siedem rozpoczyna sie serial o detektywie Moonku.Niestety jest to powtórka pierwszej serii,ale i tak obejrze ja z przyjemnością.Polecam ten serial tym którzy nie mieli okazji obejrzenia go wcześniej.Pozdro :)

od dłuższego czasu wiadomo było że tvn ma puścić TheRing . cały czas miałem nadzieje że chodzi o japońską wersję z 98 roku. a tu lkicha ameryka. trudno, ale i tak obejrzę

Nareszcie emisja w tv mam nadzieje ze puszcza z lektorem nie dubbingiem !

ostatnio leciało na canal+, obejrzałem bo nie byłem w kinie... i chyba całe szczęście!!!
myślałem, że roland trochę się rozwinął (patriota był świetny), że doda trochę więcej dramatu...
a tu lipa! efekty specjalne, nie powiem super (choć widziałem lepsze zrobione na domowych pc)
ale film ogólnie wydał mi się...

chetnie ogladam ten,film,podoba mi sie Al Pacino w wersji"diabla".A Wam?chociaz,nie do konca rozumiem tego filmu,a jak wy go odbieracie?