Świetny serial i serdecznie polecam wszystkim, bo to bardzo bardzo nietypowa historia z tajemnicą w tle, która wciąga strasznie. Aktorki świetne. Aktorzy mniej , ale cóż w końcu jest o kobietach, które mimo iż wszystkie mogłyby być matkami Lindsey Lohan na przykład to wyglądają cokolwiek pięknie. Z Teri Hatcher na...
Może 2-3 lata temu oglądałam w TVP 2 film o mniej więcej następującej treści: młody zydowski muzyk ma otrzymać sporą sumę pieniędzy od wuja czy dziadka pod warunkiem że się ożeni i będzie miał syna. Cały problem w tym, że jest homoseksualistą. Kiedy znajduje dziewczynę w nim zakochaną nie mówi jej prawdy. Film był...
opowiadał on o policjancie z kanadyskiej konnej, który współpracował z gliniarzem chyba z Chicago, i ten facet z Kanady miał psa. Serial nosił tytuł chyba "Na północ" ale nie jestem pewien. NIe wiecie pod jakim tytułem jest teraz na FilmWebie?
czy ktos wie jaki tytul ma piosenka ktora leci na koncu filmu 'belfegor: upior luwru', ona leci na koncowych napisach, bede wdzieczna za pomoc!!
To oczywiście nie tytuł pracy naukowej, ale znakomity serial produkcji HBO, który kupiła nasza Dwójka. Co prawda pokazuje dopiero jeden z pierwszych sezonów ( w USA jest już 4 czy nawet piąty) ale serial naprawdę warto oglądać. Główne role grają Sarah Jessica Parker, Kim Catrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon. A...
witam wszystkich. w tvp1 o 0:55 "piątek 13,go" part3. jak wiadomo film ten został zrealizowany w technologii 3D. wie ktoś czy dziś w tv też bedzie można zalożyć okulary i sie troszkę mocniej pobać niż zwykle czy puszczą go w wersji normalnej. jeśli ktoś wie coś na ten temat to prosze o info z góry dzienx
pierwszy raz ogladalam ten film,jak bylam mala dziewczynka,i od razu zafascynowalam sie osoba Ninji.WIDZAC NINJE,DOZNAJE DZIWNYCH WRAZEN,COS PRZEMAWIA DO MNIE,wogole uwielbiam filmy z udzialem ninji.
Pamiętam, że jak byłem mały (a było to wieki temu:))) serial ten puszczała TVP. Ciekawe czy jeszcze kiedyś go powtórzą, bo mam straszną chętkę. Co sądzicie o tym nieziemskim serialu?
To co zobaczyłem byłomdla mnie horrorem.I nie chodzi mi tu broń Boże o film bo do niego nic a nic nie mam.Chodzi tu o tę nadmierną ilość reklam-całość zajęła ok godziny.Czy naprawde to tak musi być.To strasznie żenujące ale co robić.Dziś miał lecieć "Valmont" Formana ale w takim wypadku sobie podziękuje.Pozdrawiam...