Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 177 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Błagam pomóżcie, gdzie można obejrzeć film "nieprawdopodobna historia"?

pumcia08

jest na DVD, 20 zł kosztuje. poszukaj w sklepach internetowych lub w stacjonarnych księgarniach (by nie wymieniać żadnej nazwy i nie robić komuś reklamy...)

pumcia08

Jest też w częściach na Youtube, oczywiście po angielsku (i z hiszpańskimi napisami, ale nie wiem czy to w jakiś sposób Ci pomoże ;)

użytkownik usunięty
IreneMcKaz

heja!nieprawdopodobna historia ach fajny film ;D ja go sciaglam z chomikuj

pumcia08

ja kupiłam jakiś rok temu w empiku - po przecenie - i ostatnio (ok. tydzień, półtora temu) znowu widziałam, że pojawił się na empikowskich półkach - również w strefie przecen :)

yindywiduum

Ja natrafiłam na niego na Ale Kino kilka lat temu. Ale na torrentach też powinien być. No albo youtube. W sumie sporo filmów z Alanem widziałam właśnie na tubie. Closet Land, Song of The Lunch, Play, Dark Harbor. Zawsze lepiej na DVD jak jest możliwość, ale często niestety nie ma.
Mam 1 film z Alanem na DVD- Snow Cake, i to dzięki wspaniałomyślności filmweba, bo mi go przesłali jako nagrode w jakimś konkursie.

kaczy_dziup

a ja natrafiłam na to w empiku;p

yindywiduum

tak w ogóle.... czemu pod moim komentarzem jest zaznaczone 10/10 i dodane do ulubionych, skoro oceniłam 7/10 i nigdzie nie dodawałam? o.O

yindywiduum

bo filmweb czasem żyje własnym życiem i czasem robi takie psikusy;)

kwiat

nie nie, tym razem mea culpa - przeglądając komentarze wydawało mi się, że ocena dotyczy filmu Nieprawdopodobna historia, Rickmanowi rzeczywiście (oczywiście) dałam 10...
swoją drogą przydałaby się opcja "usuń komentarz" - dla nadgorliwych, co najpierw się burzą i piszą a potem dopiero sprawdzają czy na pewno słusznie...

yindywiduum

jest opcja zgłoś nadużycie i piszesz dlaczego a potem komentarz jest zablokowany;)