Błagam pomóżcie, gdzie można obejrzeć film "nieprawdopodobna historia"?
jest na DVD, 20 zł kosztuje. poszukaj w sklepach internetowych lub w stacjonarnych księgarniach (by nie wymieniać żadnej nazwy i nie robić komuś reklamy...)
Jest też w częściach na Youtube, oczywiście po angielsku (i z hiszpańskimi napisami, ale nie wiem czy to w jakiś sposób Ci pomoże ;)
ja kupiłam jakiś rok temu w empiku - po przecenie - i ostatnio (ok. tydzień, półtora temu) znowu widziałam, że pojawił się na empikowskich półkach - również w strefie przecen :)
Ja natrafiłam na niego na Ale Kino kilka lat temu. Ale na torrentach też powinien być. No albo youtube. W sumie sporo filmów z Alanem widziałam właśnie na tubie. Closet Land, Song of The Lunch, Play, Dark Harbor. Zawsze lepiej na DVD jak jest możliwość, ale często niestety nie ma.
Mam 1 film z Alanem na DVD- Snow Cake, i to dzięki wspaniałomyślności filmweba, bo mi go przesłali jako nagrode w jakimś konkursie.
tak w ogóle.... czemu pod moim komentarzem jest zaznaczone 10/10 i dodane do ulubionych, skoro oceniłam 7/10 i nigdzie nie dodawałam? o.O
nie nie, tym razem mea culpa - przeglądając komentarze wydawało mi się, że ocena dotyczy filmu Nieprawdopodobna historia, Rickmanowi rzeczywiście (oczywiście) dałam 10...
swoją drogą przydałaby się opcja "usuń komentarz" - dla nadgorliwych, co najpierw się burzą i piszą a potem dopiero sprawdzają czy na pewno słusznie...