A nawet swoje teorie napisałam. Bo jakoś tak ni w gruszkę ni w pietruszkę sobie przetłumaczyli, więc swoje przypuszczenia wysnuwamy:D
ten tytuł mi się podoba
A_g daj spokój ja już dawno odpuściłam sobie denerwowanie się na źle przetłumaczone tytuły
Dobrej nocy:*
Alan dobrze ujęte:) A ja musze szukać nowego avartara, więc wybaczcie zwolnione tempo;)
a chcesz? To spoko, moze i tak byc;] Ale jutro, dzis brak weny i czasu...heh...szkola niestety w moim wypadku...;/spokojnej nocy Sun i snów jakich sobie tylko życzysz:) Do jutra mam nadzieje:)
No dobra, niech będzie i tak, ja też pytałam;] Ale przecież nie będę się z Tobą kłócić, no przecież z kim jak z kim, ale z Tobą...w życiu;D
I wszem i wobec zmienię avartar, bo mi się obecny znudził, ale chwilowo zawieszam kłiz, o;]
Wiecie że w PEWNYM programie, o nazwie A..s, który służy do celów WIADOMYCH (3 dni temu go zainstalowałam), ści... tzn ŁADUJE mi się jakiś plik o nazwie Bottle Schock:) Nie wiem czy coś z tego wyjdzie, szczerze wątpie, ale program polecam, bo jest cholernie szybki:)
ja też nie mam pojęcia...u mnie od razu wszystko OK, ale serio, jest świetny w przeciągu kilku dni tyle się ściąga, super. Bez porównania do osła;)
Właśnie skończyłem oglądać „Dwa w jednym”
A więc...
W filmie są dwie rodziny, które po 10 latach tworzą jedną ;D
Phil, Brian –Shelley- Christina
(Shelley jest łącznikiem)
Na końcu cała ‘rodzina’ idzie do Domu :) (aż się wzruszyłem ;D)
Taki jest mój pomysł na te ‘dwa w jednym’. Co o tym sądzicie Kici Mordki?
ja ogladałam Blow Dry nie raz nie dwa i bardzo mi sie tam podobał Alan był taki no przystojny i pociągający jak dla mnie jedna z normalniejszych ról
tak, wyglądał świetnie,
a jego gra... nie potrafię tego opisać... istny geniusz XD
(i niech mi ktoś jeszcze powie, że On nie jest wszechstronny...)
Więc po mojej nieobecności wróciłam i powiem, co was zapewne zaszokuje, że wiedziała kim jest pan z avatara Mittron ;P Co do jakiegoś filmu o którym tam piszecie to nie widziałam go... ( no cóż może jeszcze kiedyś...) ale mam zamiar oglądać film z Alanem "Bob Roberts " może będzie ciekawy może nie...
P.S. oczywiście widzę że mamy tu nowa forumowiczkę <ruth> ( a może nie nową a mi się tak tylko wydaję) która już się posprzeczała z Sun.. no cóż jak to się mówi "pierwsze koty za płoty":P
No właśnie dlatego tak delikatnie piszę Alan:)
Kwiat teraz też wiesz?;D Gratulacje:D Ale już Cię nie będę gnębić, bynajmniej narazie;)
Wiesz jeszcze nie oglądałam Sugmanik, jakoś czasu braknie, ale w najbliższym czasie się postaram:) Możliwe że masz racje. I Sun...zgadzam si ę z Tobą. Tak jak się zastanawiałam, to chyba jedyna rola, w której gra w miare normalnego chłopa...w miare, bo i tak był cyniczny i chamski;)Ale za to go kocham:) I rzeczywiście, wyglądał tam cudownie:)
Pozdrawiam Mordeczki
a tam się posprzeczała ze mną
powiedziała że nie podoba jej sie to co robimy na forum a ja tylko odpowiedziałam żeby nie czytała skoro jej przeszkadza
komunikat dla tych którzy nie udzielają sie na tym temacie a ich "wkurzamy":
nie czytajcie tego i po problemie. Każdy kto stara się wyłamac i przekonuje nas że to o czym piszemy jest niepotrzebne wyjdzie z tego konfliktu nie zadowolony bo i tak nie przestaniemy
Kwiat, Sun nie posprzeczała się z Ruth. Zwykła wymiana zdań, bez kłótni :)
W Bob Roberts mało jest scen z Alanem, ale każdy fan obejrzeć powinien :D
Sun, fajny komunikat ;D
Moim skromnym (jak zawsze ;D) zdaniem, Alan świetnie wypadł w Blow Dry, ale w niektórych ujęciach wyglądał dość 'gejowato' ;P Zauważyłyście takie momenty? ;D
Owszem, np tutaj:
http://pics.livejournal.com/alanrickmanfrek/pic/000kxd28
http://pics.livejournal.com/alanrickmanfrek/pic/001p99k4
ej tam...gejowato od razu;D
No dobra...ok, ale w końcu grał fryzjera;] Mnie się i tak wyjątkowo podobał w tym filmie, baaardzo sexy (pomimo tego że czasem gejowato, zgadza się;))
No i wróciłam:D Dla mnie każdy fryzjer wygląda (i zachowuje się) gejowato, więc aktor, który go gra chyba też powinien^^
Mittron ten avatar jest wspaniały:P To co nazywasz aurą aż bije z tego zdjęcia:P I skłoniłaś mnie tym samym do poszukania jakiegoś fajnego zdjęcia:D
Czyżby,m na tych zdjęciach widziała tzw. złotą ketę? ;)
Macie racje na tych zdjęciach wygląda gejowato i to bardzo no cóż czego się nie robi dla roli:P
Drogie panie... hmm sun co tak oficjalnie:P
Gejowato czy nie dla mnie nie zmienia to faktu że jest najlepszym facetem za ziemi :P
Serio A_G? No dzięki;D Szczerze to bez ukrytej skromności wiem że jest boski^^ I cieszę się że Cię do czegoś skłoniłam;) Dobra, skoro tak , to ten będzie długotwały;]
Zgadzam się z Wami dziewczęta Sun i Kwiat:) Najseksowniejszy pod każdym względem (co nie Sugmanik?;)), nawet jak troszkę gejowaty...nic nie szkodzi:)
Ale wiecie co? Ten tatuaż jego tak mi się podobał, miejsce raczej, juz o tym kiedyś pisałam, ale muszę powtórzyć. Super.