Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 186 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Cena 6,99
Miły prezent na wigilie
Do nabycia w kioskach :)

Yoko_ono

Ale super!Dobrze wiedzieć, dzięki

_edziulka_

Gdybym wiedziała wcześniej, nie kupiłabym w Mediamarkt za 20 zł^^ No trudno:P

meAlancholic

dzięki za info :) wici wśród znajomych rozesłane, 24.12 nastąpi masowy szturm na kioski i tym podobne :D

The_Carnival_Is_Over

Ach już myślałam że jakiś lepszy film no ale nie będę wybredna i pójdę do kiosku:P

kwiat

Ostatnio była reklama jakiejś gazety i miał byc dodatek rozważna i romantyczna;)Niestety nie wiem w jakiej gazecie i czy to TA rozważna i romantyczna z Alanem:)Czy ktoś może wie??

ewoslawa

wydaje mi sie, że w naj ale czy to ta wersja z Alanem niestety nie wiem
pozdrawiam:)

Yoko_ono

Ja w swoim kiosku na liste musiałam wsie wpisac:P

Niffer

Taki duży popyt..?;p

kwiat

"Rozważna i Sensibility" nie była z wersją z Alanem.

Yoko_ono

Niestety, to kolejna część kolekcji BBC. Gdyby któraś mimo to chciała kupić, radzę uważać, ostatnio wydali "Dumę i uprzedzenie" i sporo płyt było porysowanych:/

Yoko_ono

a 20.12 jedynka robi nam niespodziankę i emituje o 20.15 ;D

The_Carnival_Is_Over

Miło z ich strony. Ale wersja z lektorem to nie dla mnie.

Yoko_ono

" To właśnie miłość" za pierwszym razem dałam 6 a gdy wczoraj zobaczyła zmieniłam zdanie genialna komedia nie taka beznadziejna jak nasze polskie komedie romantyczne ( choć jest jeden wyjątek) świetny świetny film i teraz daje film do ulubionych i ocena 8:)

kwiat

Oby udało sie zdobyc:| bo pani w kiosku mowi, ze chetnych jest duzo a nie jest pewna ile dostanie buuu

Niffer

nie zdobyłam bo w dzień wigilii nie miałam czasu wyjść z domu muszę zadowolić się piratem ;)

kwiat

A mi się poszczęściło i ostatni egzemplarz z kiosku spoczywa na mojej półce :P:P

Yoko_ono

farciara:P

kwiat

Co prawda musiałam wstać o 7 co w dzień wolny jest dla mnie nie do pomyślenia no ale trudno, ważne że film jest.

Yoko_ono

Do mojej miejscowości nawet nie przywożą Wyborczej, ale film mam bo brat jechał w Wigilię do miasteczka po chleb i przy okazji kupił :D A co do samego filmu to doceniłam go dopiero za drugim razem, kiedy wczoraj obejrzałam go sobie na spokojnie. Wcześniej może byłam rozczarowana bo spodziewałam się czegoś innego.

_edziulka_

to tak jak ja choć ja za pierwszym razem nie byłam rozczarowana ;)