Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
92 733 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Mam 16 lat i wprost ubóstwiam Alana. Jest na prawdę super człowiekiem, nieźle trzymającym się (jak na 60 lat), a przede wszystkim świetnym aktorem. I do tego jest przystojny :P Można się zakochać :-)
Niestety znam go tylko z Harry'ego Pottera, Szklanej pułapki (Die Hard). Teraz poluję na Love Actually (To wlaśnie miłość), ale nie moge znaleźć, w Empiku nie ma i Media Marktcie też... Musze inaczej skombinować.
A wracając do Alana Rickmana. Podziwiam go za jego talent. Niewątpliwie go ma. Fajnie, że doszedł do czegoś co daje mu radość i pieniądze, oczywiście (ale jak mówi, zawsze na pierwszym miejscu stawia teatr).
Wczoraj Mr. Rickman obchodził swoje 60 urodzinki, więc wszystkiego najlepszego! I wish you all the best! Happy birthday! :-) Muszę przyznać, iż wysłałam nawet do niego (a właściwie do jego agentki) list urodzinowy. Ciekawe czy coś odeśle, w co tak naprawdę wątpię, bo takich listów są setki tysięcy :-) No ale nic. Pozdrawiam wszystkich fanów Alana, tych młodszych i tych starszych ;-) Trzymajcie się.

slonce_2

Na tym forum http://www.allaboutar.mojeforum.net/index.php [www.allaboutar.mojeforu...] możesz umieścić temat "Listy do A. Rickmana", ja sama wysłałam - opisałam to na moim blogu ;) tez zapraszam :P

S_H

super to sobie na forum pogadamy !! S.H a ty to jaki masz na tym forum nick??a co do filmów to akurat te mam oprócz tego an awfulyy..i the search for john...nie wiem czy to drugie to wogole w necie kraży..pozdrowienia dla wszystkich!!!

Kornis_2

no no no jak ja downo tu niebyłam ojej :P:P:P o i jescze zostałam pozdrowiona:D:D asz sie zdziwiałam naprawde ale dziekuje:P:P:P no a co do filmów to tragedia bo niema skad wytszasnac naprawde straszne no ael cusz moze keidys uda sie obejzec:P:P pozdrawiam

Kornis_2

Witam!!! Ja jestem ciut starsza dobiegam 24 lat, ale strasznie się ciesze że nastolatki interesują się także starszymi utalentowanymi i uznanymi aktorami jak Alan. Tak trzymać. Pozdrawiam wszystkich

S_H

Na forum jestem MeRY ;) Czyli założycielka forum ;) ZAPRASZAM WSZYSTKICH!!! Do rejestracji ;)

S_H

Hello!!!!! Ja mam 17 lat na dupie i musze powiedzieć, że też wpisuję się w grono wielbicieli tego niezwykłego, przytojego aktora z niezwykłym głosem:) O tak, głos to on ma poprostu super. A słyszał ktoś jak śpiewa?Ja słyszałam......Super.........M a facet talent i wykorzystuje to w świetny sposób. Jestem pełna uznania dla niego. Swoją drogą nie wiedziałam,że mam tylu "wspólników" w tym całym alanowym interesie:)Pozdro.

S_H

Szukam współautorów mojego bloga o Alanie Rickmanie! Szczegóły na moim blogu: www.alanrickman.blog.onet.pl Zapraszam chętnych do współpracy! !!!
Zapraszam również na forum:
http://www.allaboutar.mojeforum.net/index.php [www.allaboutar.mojeforu...]

S_H

A co ja ma powiedzieć?
Ja mam lat 14;] Heh, chyba najmłodsza z tego całego towarzystwa. Alana podziwiam , ubustwiam odkąd go zobaczyłam w Love Actually i kapnęłam się że to filmwy Severus;]

kaczy_dziup

No cóż... tez miałam jakieś 13-14 lat kiedy doznałam zauroczenia Alenem Rickmanem :) i trwa ono do teraz (mam 19)
Dla fanek Alana polecam film "Nieprawdopodobna historia" (Awfully Big Adventure). Gra tam dość nietypową rolę... ale jest świetny :)

Yena

Świetny to mało powiedziane. Genialny wręcz. Ale muszę ostrzec młodsze fanki, znające Rickmana głównie jako Snape'a. "Nieprawdopodobna historia" i rola jaką zagrał Alan może być szokująca.

S_H

widzę, że Pan Alan wymiataaa;)

oczywiscie nie mam nic przeciwko.
Nie mogę się nazwać jego fanką, widziałam go tylko w Potterach, ale Snape'a zagrał rewelacyjnie...
pozdrawiam wszystkich zauroczonych panem Rickmanem:)

S_H

Awfully Big Adventure miałam przyjemność oglądać ten film i owszem był to dla mnie ..hm ...szok widzieć go w takiej roli. Jednak to było tylko pierwsze wrażenie. Doceniam to że potrafi zagrać taką rolę, dość trudną rolę. A grał według mnie niemal perfekcyjnie. Jednak film mimo iż dobry, napewno nie przypadł mi do gustu. Przygnębiający, wiem to dramat ale przygnębia... a ja nie lubię się przygnębiać;]. I wywiera wrażenie na widzu.
Bardzo dziwny scenariusz...bardzo dobry film, a Alana cenię jako aktora( i może właśnie ten film mi to uświadomił)a nie jako pięknego starszego pana z nieziemskim głosem.

S_H

Na www.merlin.pl jest ten film.
Moja przyjaciólka ubustwia Alana.
Już 8 lat.

S_H

...ale się zebrało grono fanów! Zapraszam w takim razie wszystkich posiadaczy epulsa do klubu: ~Rickman~ Wierni fani aktora powinni połączyć się we wspólnym do niego uwielbieniu, nie inaczej! ;):):):) Pozdrawiam.

wmartucha

Tak, jestem tam, choć epulsa nienawidzę swoją drogą. Najgorszy sposób spędzania wolnego czasu jak dla mnie. I uzaleznia;]

S_H

12 stycznia wchodzi Pachnidło. xD Oczywiście na skrzydłach polecę do kina. :P A Wy? xDDDD

S_H

Też mam naście lat i uwielbiam AR ... widziałam go tylko w Harrym i rozważnie i romantycznej ... poluję na To właśnie miłość i bardzo chcę obejrzeć "Search for John Gissing" itp.. Oglądałam go duużo na youtube i muszę przyznać,że jest super <3 + ten teledysk...